Deszcz Opublikowano 29 Listopada 2008 Opublikowano 29 Listopada 2008 Moze troche banalne i proste, ale co myslicie o tym:
pet3r Opublikowano 29 Listopada 2008 Opublikowano 29 Listopada 2008 podoba mi się propozycja Deszcza, tylko powiększyłbym napisy nr 2 Azuni też ok
Musashi Opublikowano 29 Listopada 2008 Opublikowano 29 Listopada 2008 Deszcz troche by mozna bylo podciac z dolu, i dodac po ciut z przodu. zeby fura nie byla na srodku
Iverson Opublikowano 29 Listopada 2008 Opublikowano 29 Listopada 2008 mozesz jeszcze nanieść tekst "galeria King Cross, niedziela 16:00"
Musashi Opublikowano 29 Listopada 2008 Opublikowano 29 Listopada 2008 ale to by trzebabylo kilka opcji. sw jerzy... zlot zimowy
Gość osetti Opublikowano 29 Listopada 2008 Opublikowano 29 Listopada 2008 sorki, ze ja znow sie wbijam w temat, ale chciałam tylko napisać, ze na necie mnie już nie bedzie do przyszłego tygodnia, dzięki raz jeszcze za info, zakodowałam i mam nadzieje ze trafie bez problemu, postanowilam jechac jak napisal Michal, czyli na autostrade wskoczyc i zjechac zjazdem na Wroclaw. jesli zabawie dluzej na Kwiatowej, to moze zajrze na spota na chwilke, ale nie obiecuje, jak cos to bede dzwonic. podziekowala Osa
Musashi Opublikowano 29 Listopada 2008 Opublikowano 29 Listopada 2008 sorki, ze ja znow sie wbijam w temat, ale chciałam tylko napisać, ze na necie mnie już nie bedzie do przyszłego tygodnia, dzięki raz jeszcze za info, zakodowałam i mam nadzieje ze trafie bez problemu, postanowilam jechac jak napisal Michal, czyli na autostrade wskoczyc i zjechac zjazdem na Wroclaw. jesli zabawie dluzej na Kwiatowej, to moze zajrze na spota na chwilke, ale nie obiecuje, jak cos to bede dzwonic. podziekowala Osa no to suchego asfaltu i zero suszarek. w razie potrzeby dzwon. spot po drodze do lotniska, wiec jesli trafisz na kwiatowa. to i z kwiatowej bez problemu
Deszcz Opublikowano 29 Listopada 2008 Opublikowano 29 Listopada 2008 Probuje wstawic nasze pyszczki jeszcze ale lipnie to wygląda, poprawki wprowadze jak minie kryzys poalkoholowy, musze sie położyć z miską w pobliżu ehhh
Azunia Opublikowano 29 Listopada 2008 Opublikowano 29 Listopada 2008 powiedzcie jaki napis, czy spoty wielkopolskie czy spoty poznańskie? :gwizdanie:[br]Dopisany: 29 Listopad 2008, 13:49_________________________________________________ale ja tworzę 3
Musashi Opublikowano 29 Listopada 2008 Opublikowano 29 Listopada 2008 sa dwie mozliwosci. 1 spoty poznanskie 2 spoty wielkopolskie - poznan trzeba je zlokalizowac stad musi byc podane miasto
Azunia Opublikowano 29 Listopada 2008 Opublikowano 29 Listopada 2008 sa dwie mozliwosci. 1 spoty poznanskie 2 spoty wielkopolskie - poznan trzeba je zlokalizowac stad musi byc podane miasto ok
Musashi Opublikowano 29 Listopada 2008 Opublikowano 29 Listopada 2008 dosyc milczaco sie wypowiedziales
Azunia Opublikowano 29 Listopada 2008 Opublikowano 29 Listopada 2008 to tamten poprawiam 3 [br]Dopisany: 29 Listopad 2008, 14:05_________________________________________________jeszcze coś dorzucę...
pet3r Opublikowano 29 Listopada 2008 Opublikowano 29 Listopada 2008 dosyc milczaco sie wypowiedziales hmm miał być tam obraz, ale go nie ma teraz jest?
Musashi Opublikowano 29 Listopada 2008 Opublikowano 29 Listopada 2008 dorzucajcie, dorzucajcie im wiecej pomyslow tym fajniejszy projekt sie wykrystalizuje [br]Dopisany: 29 Listopad 2008, 14:09_________________________________________________ dosyc milczaco sie wypowiedziales hmm miał być tam obraz, ale go nie ma nawet skorzystalem z rady jaka dalem Piecholowi ale bardziej oczu otworzyc sie ne dalo
Rekomendowane odpowiedzi