Gość SuNDaY Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 Dzień doberek ... co do szczecina to ja będę całe 150 km od szczecina... Bo jak co łyk end jadę nad pięknie zakorkowane Polskie morze...
Madas Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 damy wcześniej znać kiedy będziemy śmigać
malutka:) Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 a wszystko dobrze kawusia i duże ciacho na dobry początek zapewne udanego dnia... :>
Madas Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 dobra myśl z rana to musi być dobry dzień ja tam obijam się trochę
malutka:) Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 a ja czekam aż słoneczko zacznie mocniej przygrzewać i ....opalanko :naughty:
Piechol Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 a ja czekam aż słoneczko zacznie mocniej przygrzewać i ....opalanko :naughty: witaj w klubie
malutka:) Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 a ja czekam aż słoneczko zacznie mocniej przygrzewać i ....opalanko :naughty: witaj w klubie trza łapać każdy promyk bo nie wiadomo kiedy znowu zacznie padać
Piechol Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 jutro ma być upał podobno, a ja mam regaty więc zjaram się jak dzika świnia
Piechol Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 ja za dużych upałów nie lubię na wodzie się tak tego nie czuje i jest przyjemnie
Madas Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 ja za dużych upałów nie lubię na wodzie się tak tego nie czuje i jest przyjemnie wiadoma sprawa za to w mieście czuje się strasznie .... [br]Dopisany: 31 Lipiec 2009, 12:22_________________________________________________
Nosfer Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 Siema Poznaniuki a ja czekam aż słoneczko zacznie mocniej przygrzewać i ....opalanko :naughty: Mała pożycz sobie od Madasa karnet na solarium Na zlotach bardzo zachwala tą swoją miejscówkę, mówi, że sa duże lustra i czyste-porządnie wykrochmalone ręczniki.. I że można czasami pochichotać z obsługą :polew:
kuredu Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 jade zaraz do miasta wakacje z Kopernikiem zarezerwować, szkoda że konus nie dostał paszportu, może jeszcze próbuj dzwonić czy podjechać do naczelnika, może coś się da zdziałać, kup mu flachę albo whisky i popchnie sprawę
Madas Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 jade zaraz do miasta wakacje z Kopernikiem zarezerwować, szkoda że konus nie dostał paszportu, może jeszcze próbuj dzwonić czy podjechać do naczelnika, może coś się da zdziałać, kup mu flachę albo whisky i popchnie sprawę chyba jest na urlopie ...
Rekomendowane odpowiedzi