Pawel_Poznan Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Co tam co słychac ? dawno mnie niebyło :gwizdanie:
Iverson Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 http://www.dailymotion.pl/video/xa26rz_liveleak_shortfilms :shocked:
miron78 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 wszystkim Bartku - dobrze, że w tym temacie siedzisz ( bo dzięki temu nie ma Cię gdzie indziej ) :gwizdanie:
Madas Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Dzień dobry :> cześć i czołem jak tam kolego ... kiedy imprezka
Bart-S Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Pany Piechol wyzdrowiałeś już? Dzień dobry :> cześć i czołem jak tam kolego ... kiedy imprezka No właśnie nie wiem, a kiedy znowu będziesz robił frytki?
Piechol Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Piechol wyzdrowiałeś już? jeszcze coś tam kaszle sobie, ale dzisiaj idę się leczyć na grilla
kuredu Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 ja dziś na w-we lece ale bede zapier.... dawno nie byłem w trasie i mi brakuje bo po mieście nie ma gdzie się wyżyć, choć wylotówka na wrocław jest ok :gwizdanie:
Bart-S Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Przynajmniej masz się czym rozpędzić - nie to co mój paździoch Pewnie wpadnę dziś do Pozka na małe zakupy - kurcze może na Transformers 2 do KP wstąpię?
variocustoms Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Morgen Panowie, nike z tobą się już dzisiaj macałem hihi więc z się nie witam poraz kolejny
Iverson Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Bartas graty na Transformersy śmiało idź , fajne efekty , nie będziesz się nudził
Rekomendowane odpowiedzi