Madas Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 cześć SIEMA! Rany 17? To o której musze wyjechać w niedzielę z Mielna tak aby się nie spóźnić? tak ok 13 musisz wyjechać
blind1 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 widze Adamie ze z rana znow tylko my rzadzimy :gwizdanie:
Madas Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 na to wychodzi od jakiegoś czasu :gwizdanie:
blind1 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 heh,ktos w koncu musi [br]Dopisany: 26 Sierpień 2009, 08:56_________________________________________________kurde zapowiada mi sie piec dni ostrego z..... w pracy, na sama mysl chce mi sie
blind1 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 no wlasnie, mozna bylo by to wszystko zrobic na spokojnie ale to wina szefa malo zorganizowany gosc. a ja przestalem sie udzielac bo i tak z tego nic nie mam wiec zaczolem miec to wszystko w d...[br]Dopisany: 26 Sierpień 2009, 09:00_________________________________________________powiedzialem jelopowi ze w styczniu bede robil prawko na ciezarowe,ucieszyl sie i powiedzial '' to bedziesz mogl teraz jezdzic ciagnikiem z przyczepami to mi odpadnie jedno zajecie '' powiedzialem ok jak dostane jakis dodatek to czemu nie. i tak temat zostal zakonczony [br]Dopisany: 26 Sierpień 2009, 09:07_________________________________________________ok, spadam na sniadanko i do roboty. milego dzionka zycze
Pepin Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Karol "zjadles" to X5? jaki tam byl motor? ja wrocony do domu zawijam spac bo nie wstane rano see ya X5 ma 3.0 diesla .. chyba o sekundę ... wyprzedziłem @Bart-S Zobacz co tutaj piszą chłopaki http://www.forum.vectra-unlimited.pl/showthread.php?p=830112#post830112
Madas Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 ja też spadam na miasto za chwilkę .... Pepin coraz bardziej doświadczenie łapiesz .... na gokartach pewnie dasz nam popalić
Pepin Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 ja też spadam na miasto za chwilkę .... Pepin coraz bardziej doświadczenie łapiesz .... na gokartach pewnie dasz nam popalić ja nigdy nei jeździłęm gokartem
Madas Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 ja też spadam na miasto za chwilkę .... Pepin coraz bardziej doświadczenie łapiesz .... na gokartach pewnie dasz nam popalić ja nigdy nei jeździłęm gokartem oo to duża szansa że nas tak lekko nie objedziesz cześć
nike21 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 siemka ja też spadam na miasto za chwilkę .... Pepin coraz bardziej doświadczenie łapiesz .... na gokartach pewnie dasz nam popalić ja nigdy nei jeździłęm gokartem ja pierwszy raz zakonczylem jako 3.
Bart-S Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 tak ok 13 musisz wyjechać THX @Bart-S Zobacz co tutaj piszą chłopaki http://www.forum.vectra-unlimited.pl/showthread.php?p=830112#post830112 Już patrzę - tylko muszę się zarejestrować * Jeśli dobrze rozumiem to chodzi o WSTR? Jak kolega podchodzi do CTV bo chyba będę tam rodzynkiem?
Gość SuNDaY Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 SIEMA! Rany 17? To o której musze wyjechać w niedzielę z Mielna tak aby się nie spóźnić? Pepin - kiedy możemy załatwić hamownię o której ostatnio rozmawialiśmy? Z Mielna jak wyjedziesz i będziesz chciał jechać przez szczecinek to najpóźniej o 12... (ogromne korki koło mostowa - 2 wahadła), ale jak sobie pojedziesz na Białogard a potem na Wałcz to powinieneś nawet ładnie dojechać... (piękna i miejscami wymagająca trasa). Najlepiej to wogle nie jedz przez koszalin tylko w Mścicach na skrzyżowaniu na Kołobrzeg a potem 1 w lewo do Stoisława, potem cały czas prosto po głownej aż dojedziesz do dużej drogi na szczecin, wtedy w prawo i juz za znakami na Białogard.... a potem na Wałcz i już jesteś prawie w PZ A tak wogle to
Pepin Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Madas, prosta jest dla szybkich samochodów zakręty dla szybkich kierowców ... ja nie jestem szybki
Bart-S Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 O jak mnie ładnie poprowadziłeś SuNDaY - dzięki BTW wydaje mi się, że widziałem Cię w ubiegłą środę na przejściu dla pieszych na Garbarach - nie śmigasz czasem tą drogą z/do pracy?
variocustoms Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Sunday trasa na Białogard jest cool, ja akurat z Słupska jechałem przez Białogard i Bobolice na Poznań - wrażenia niezłe
Gość SuNDaY Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 O jak mnie ładnie poprowadziłeś SuNDaY - dzięki BTW wydaje mi się, że widziałem Cię w ubiegłą środę na przejściu dla pieszych na Garbarach - nie śmigasz czasem tą drogą z/do pracy? Hmmm jest to możliwe ale to był wyjątek że tam byłem Sunday trasa na Białogard jest cool, ja akurat z Słupska jechałem przez Białogard i Bobolice na Poznań - wrażenia niezłe Przez Białogard i Bobolice to trochę na około ze słupska do Poznania.... Ale za to krajoznawczo
variocustoms Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Chciałem ominąć city Madasa bo korki były - ale trasa była wyczesana
Rekomendowane odpowiedzi