variocustoms Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 Siemka z katowic, jazda B5 jest boska, można się w aucie zakochać, spalanie Kalisz - Pyrzowice do 140 km/h 6,2 L/100 przy 240 KM i Q i co wy na to ? Auto śmiga szaleńczo na każdym biegu
nike21 Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 to do rana dziewczyny :gwizdanie: bo dla mnie nie istotne czy to srodek czy koniec tygodnia :naughty:
Smieszny Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 Witam dawno tu nie zagladalem. Jednak juz niedlugo bede siedzial w poznaniu wiec standardowo sie pojawie. Ale inny temat Nowak_ZG juz cos wspominal o spocie w zielonej gorze. Jednak z waszej strony nie bylo zadnego odzewu. Wejdzcie na watek lubuski i dajcie znac czy sie piszecie na wyjazd do zielonej. Mysle ze dodatkowa atrakcja bedzie winobranie ktore bedzie juz trwalo podczas spotu. Czekamy na odzew z waszej strony :>[br]Dopisany: 02 Wrzesień 2009, 02:37:49_________________________________________________ może ktoś wpadnie od nas Doczytalem sie madas ze pociagniesz temat dalej ale ucichlo cos bardzo z waszej strony :gwizdanie:
variocustoms Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 Siemka, ja pitole pewnie, że A5 bo w B5 nie było 3.0 TDIQ W każdym razie chcę takie auto na służbowe !!!!
Madas Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 cześć Siemka, ja pitole pewnie, że A5 bo w B5 nie było 3.0 TDIQ W każdym razie chcę takie auto na służbowe !!!! toż wiedziałem że się pomyliłeś [br]Dopisany: 02 Wrzesień 2009, 13:26_________________________________________________Bartek marzenia nie bolą
variocustoms Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 Ale można je mieć na szczęście. idę do Chińczyka bo zdycham zgłodu i padam na pysk bo spałem 3,5 godziny
Madas Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 a ja dzisiaj załapałem jakieś przeziębienie chyba bo czuję się średnio
fantom89 Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 Siema, ma ktoś może pożyczyć kabel do vag'a?
Madas Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 To się kuruj Panie Adamie nie ma czasu i to jest najgorsze
Bart-S Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 Zapierdal cały czas... jestem po rezanku spojlerka, aktualnie nocna zmiana. Co tam u Was?
Madas Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 Zapierdal cały czas... jestem po rezanku spojlerka, aktualnie nocna zmiana. Co tam u Was? też dużo pracy ostatnio ale to akurat mnie bardzo cieszy ...poza tym bardzo dobrze
Rekomendowane odpowiedzi