Madas Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Bilard po kartach bardzo wskazany, kuzwa zapomniałem o tym oleju wczoraj, mieliśta nauczyć mnie sprawdzac bagnet nalezy: 1. wyjac, 2. wytrzec, 3. wlozyc, 4. wyjac 5. obejrzec 6. wlozyc skad ja to znam kurcze tyle czynności
Musashi Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Bilard po kartach bardzo wskazany, kuzwa zapomniałem o tym oleju wczoraj, mieliśta nauczyć mnie sprawdzac bagnet nalezy: 1. wyjac, 2. wytrzec, 3. wlozyc, 4. wyjac 5. obejrzec 6. wlozyc skad ja to znam kurcze tyle czynności [br]Dopisany: 01 Grudzień 2008, 11:21_________________________________________________zaczynam rebusami pisac
Deszcz Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 oż kurde Deszcz nam spadł z rana :> Nie chwaląc się, często o mnie wypisują na onecie np.: F1 "Podczas niedzielnego wyścigu zwyciężył deszcz" (tylko dalczego z małej litery kuzwa) albo "Deszcz był przyczyną tragicznych wydarzeń" itd.. jestem osobą publiczną :kox:
Madas Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 oż kurde Deszcz nam spadł z rana :> Nie chwaląc się, często o mnie wypisują na onecie np.: F1 "Podczas niedzielnego wyścigu zwyciężył deszcz" (tylko dalczego z małej litery kuzwa) "Deszcz był przyczyną tragicznych wydarzeń" itd.. jestem osobą publiczną :kox: tekst poranka :polew: :polew:
Musashi Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 oż kurde Deszcz nam spadł z rana :> Nie chwaląc się, często o mnie wypisują na onecie np.: F1 "Podczas niedzielnego wyścigu zwyciężył deszcz" (tylko dalczego z małej litery kuzwa) albo "Deszcz był przyczyną tragicznych wydarzeń" itd.. jestem osobą publiczną :kox:
Madas Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 moderatore te rebusy są przyczyną spotkania się wczoraj z Azunią.... musisz jej unikać
nike21 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 jak tam czytam te wasze wypowiedzi to zaluje ze nie bylem na tej kawie z Wami od samego poczatku... [br]Dopisany: 01 Grudzień 2008, 11:26_________________________________________________BTW zerknie kto na ta aukcje na allegro i moze mi cos podpowie?? ale mam Jeepa i z niejakim Musashim chyba pojedziemy go przetestować :evil2: ale Jeepem nie zrobisz takiego wrazenia jak pet3r S8 :gwizdanie:
Madas Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 jak tam czytam te wasze wypowiedzi to zaluje ze nie bylem na tej kawie z Wami od samego poczatku... spoko następnym razem ale stawiasz karniaka po pucharku z deserem ala Deszcz dla każdego
Iverson Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 następny kox z tym deserem był, każdy kultura mała filizanka kawy ,a Deszczu wy***ał puchara na pół stołu buahahahaha
Madas Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 następny kox z tym deserem był, każdy kultura mała filizanka kawy ,a Deszczu wy***ał puchara na pół stołu buahahahaha dokladnie :polew:
pet3r Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 ja mam metrowa SIRIO - na dachu SWR 1.1 na klapie 1.3 ale gorszy zasieg... wiec woze na dachu [br]Dopisany: 30 Listopad 2008, 22:59_________________________________________________[quote ja mam 1,15m Sirio Snake 27, w tej chwili SWR jest 1.25 i już nie spadnie bo pierścienie są wykręcone na max.
variocustoms Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Allo, Musashi moja żona chyba polubiła twój płacz zerkała potem o czym piszemy ja niestety przez obecność chrześniaka trochę byłem na uboczu ale następnym razem będę się udzielał hihihi[br]Dopisany: 01 Grudzień 2008, 11:34_________________________________________________Jak już gadacie o antenkach to polecam Lem'a ja mam 900 i ściąga średnio ok 25-30 km a raz nawet 45 km
Iverson Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 waarren kiedy na spocie się pojawisz?? W KC jestesmy to możesz zejść na dół hyhy
Madas Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 waarren kiedy na spocie się pojawisz?? W KC jestesmy to możesz zejść na dół hyhy co za waarren nie znam
Musashi Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 jak tam czytam te wasze wypowiedzi to zaluje ze nie bylem na tej kawie z Wami od samego poczatku... [br]Dopisany: 01 Grudzień 2008, 11:26_________________________________________________BTW zerknie kto na ta aukcje na allegro i moze mi cos podpowie?? ale mam Jeepa i z niejakim Musashim chyba pojedziemy go przetestować :evil2: ale Jeepem nie zrobisz takiego wrazenia jak pet3r S8 :gwizdanie: 1. zaluj. 2. niewiadomo taki jeep tez duzo potrafii, to nie na asfalt :gwizdanie:[br]Dopisany: 01 Grudzień 2008, 11:42_________________________________________________waren bywal regularnie na spotach i...
Madas Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 ale Jeepem nie zrobisz takiego wrazenia jak pet3r S8 :gwizdanie: nie a jak gołe d*py wezmę do auta :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi