malutka:) Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 dobra wy so tu gadu gadu a ja spadam pod prysznic se jaja wymoczyć po całym dniu :kox: Qwa to już masz zapaszłe :polew:
Madas Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 dobra wy so tu gadu gadu a ja spadam pod prysznic se jaja wymoczyć po całym dniu :kox: Qwa to już masz zapaszłe :polew: :polew:
nike21 Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 siema, jak za starych dobrych czasów widzę I nawet jest TEN co PIESZO chodzi jestem tu uuu uuu co Ty tutaj robisz... :gwizdanie:
Iverson Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 zapaszłe ja jebię jakie słowo buahahahaha
nike21 Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 co tu się dzieję .... nie wyrabiam a przyzwyczajenie już inne nie nadazam czytac jak kiedys...
Gość Maggie Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 ja spadam pod prysznic se jaja wymoczyć po całym dniu tylko nie przesadzaj z gorącą wodą bo będą na miękko :> :>
blind1 Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 qwa musze uciekac bo mi litery sie placza
malutka:) Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 zapaszłe ja jebię jakie słowo buahahahaha bo żeś nie ze wsi to nie znasz :polew:
nike21 Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 ja spadam pod prysznic se jaja wymoczyć po całym dniu tylko nie przesadzaj z gorącą wodą bo będą na miękko :> :> jaK przesadzi to beda na twardo :polew: :polew:
Madas Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 zapaszłe ja jebię jakie słowo buahahahaha ja już mam zapisane w kajeciku
nike21 Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 a co z Piecholem jest no na pieszo chodzi :gwizdanie:
malutka:) Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 zapaszłe ja jebię jakie słowo buahahahaha ja już mam zapisane w kajeciku ABW ??
Madas Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 a co z Piecholem jest no na pieszo chodzi :gwizdanie: no i dobrze ... przykład młodziak daję jak zdrowo żyć ..... sprzedam auto - kupie chodaki :polew:
nike21 Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 a co z Piecholem jest no na pieszo chodzi :gwizdanie: no i dobrze ... przykład młodziak daję jak zdrowo żyć ..... sprzedam auto - kupie chodaki :polew: ale w TDi czy w PB? :polew:
Madas Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 zapaszłe ja jebię jakie słowo buahahahaha ja już mam zapisane w kajeciku ABW ?? CBŚ :gwizdanie:
Piechol Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 a co z Piecholem jest no na pieszo chodzi :gwizdanie: no i dobrze ... przykład młodziak daję jak zdrowo żyć ..... sprzedam auto - kupie chodaki :polew: ale w TDi czy w PB? :polew: =>
Rekomendowane odpowiedzi