Madas Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 dobry a mnie też tam dopisać pany do listy - już zapomnieli czy jak ?? ok przepraszam już się poprawiam
nike21 Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 Dobranocka wszystkim 3mka Meggi pozdro 4 Vario
Madas Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 Dobranocka wszystkim cześć i miłych snów
Gość Maggie Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 pozdro 4 Vario :wink4 thnx, przekaże ale chyba już jutro bo variot na mecz wybył i pewnie jeszcze z kumplami na PS2 pogrywa
fantastic Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 dobry a mnie też tam dopisać pany do listy - już zapomnieli czy jak ?? ok przepraszam już się poprawiam i żeby mi to było ostatni raz ! Nikuś w niedziele startujesz z nami ??
nike21 Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 nie mam flo kurcze szkoda no tez bym sie poscigal ale za 5 dych to mi szkoda...
fantastic Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 ja też nie mam ale raz na jakiś czas można- teraz se pomyśl że ja żeby dojechać na spot to potrzebuje łacznie ok 100pln - w przyszłym tyg. wyjeżdzam do roboty więc ostatnia rozrywka w te wakacje będzie
fantastic Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 wy tam przynajmniej blisko macie, a już nie wspomnę ile turek wydaje żeby dojechać[br]Dopisany: 09 Wrzesień 2009, 23:18_________________________________________________nara chłopy, 3-majta sie
Pepin Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 no i po meczu ... ktoś w końcu powinien zabrać pieniądze z tego futbolu to by zaczęli grać żeby żyć Madas .. ja 99% nie przyjadę na karty nie jedzie ktoś na giełdę jutro ?
variocustoms Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 Siema chłopaki - jak by co to grałem na shitowym PS3 w Fight Night i Soul Calibur - w porównaniu do PS2 grafa lepsza a gry gorsze. Kadra dała pupy na maxa - wstyyyyyd ! Nikuś dzięki za pozdrowienia
xxxjajoxxx Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 wiecie moze gdzie w poznaniu albo okolicach mozna zalozyc RNS-E do B7 ? ewentualny koszt tego i ile by kosztowal do tego tuner tv , dvd, podlaczenie ipoda, ps2/ps3 ?
marcys Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 Siemka.a może Poznań wpadłby jutro do piły
variocustoms Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 Ja nie mam czym Moja żona jest z Piły więc lubię to miasto kiedyś się chodziło na imprezy do klubu pod pałami hihi
Rekomendowane odpowiedzi