Adas Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 to kiedy następny spot ?? datę się wstawi jak coś moze za 3 tygodnie ? :decayed: bo taki grafik jak teraz jest koliduje z moja szkola
Madas Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 to kiedy następny spot ?? datę się wstawi jak coś moze za 3 tygodnie ? :decayed: bo taki grafik jak teraz jest koliduje z moja szkola mi to jest zupełnie obojętne ... może być za 3 tygodnie ... nie inni tylko jeszcze wyrażą opinię
blind1 Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 mi w pile sie jedna strzasnela jak dojechalem do mielna to moj mlody mial niezla jazde mnie jak by wzieli na wyziew pewnie tez by cos wyszlo [br]Dopisany: 27 Wrzesień 2009, 21:41_________________________________________________a te dwie wam smakowaly?
Madas Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 a jaką ksywkę ma ten kolega z granatowej B5 avant .... był z kolegą [br] a jaka ksywke mial kolega co byl B7 ze srebrna ramka zamiast klubowej kurcze a był ktoś czarną B7 z ramką srebrną nawet nie wiedziałem ale avant to byl ale teraz poważnie mówisz ? bo już zgłupiałem
Młodzik Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 to kiedy następny spot ?? datę się wstawi jak coś moze za 3 tygodnie ? :decayed: bo taki grafik jak teraz jest koliduje z moja szkola może być ale musisz podpisać oświadczenie że będziesz na każdym spocie :naughty:
Adas Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 a jaką ksywkę ma ten kolega z granatowej B5 avant .... był z kolegą [br] a jaka ksywke mial kolega co byl B7 ze srebrna ramka zamiast klubowej kurcze a był ktoś czarną B7 z ramką srebrną nawet nie wiedziałem ale avant to byl ale teraz poważnie mówisz ? bo już zgłupiałem no powaznie Tej.. a skad masz jego zdjecie u siebie w podpisie :naughty:
Madas Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 właśnie :gwizdanie: żeby nie było że zmienimy a Ty nie będziesz wpadał
Adas Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 to kiedy następny spot ?? datę się wstawi jak coś moze za 3 tygodnie ? :decayed: bo taki grafik jak teraz jest koliduje z moja szkola może być ale musisz podpisać oświadczenie że będziesz na każdym spocie :naughty: takiego oswiadczenia to nawet w szkole nie wymagali
Madas Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 no powaznie Tej.. a skad masz jego zdjecie u siebie w podpisie :naughty: a gdzie masz swój podpis z logiem
Adas Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 właśnie :gwizdanie: żeby nie było że zmienimy a Ty nie będziesz wpadał tak powaznie to chce zburzyc spoty poznanskie na klub.pl a bede jezdzil na eu :polew: :polew:
blind1 Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 ok , ja spadam do wyrka. milego wieczoru zycze. do jutra
Adas Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 no powaznie Tej.. a skad masz jego zdjecie u siebie w podpisie :naughty: a gdzie masz swój podpis z logiem udaje anonimowego pana zeby Mi auta nie gwizdneli
Madas Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 właśnie :gwizdanie: żeby nie było że zmienimy a Ty nie będziesz wpadał tak powaznie to chce zburzyc spoty poznanskie na klub.pl a bede jezdzil na eu :polew: :polew: jak możesz chamie jeden
Adas Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 właśnie :gwizdanie: żeby nie było że zmienimy a Ty nie będziesz wpadał tak powaznie to chce zburzyc spoty poznanskie na klub.pl a bede jezdzil na eu :polew: :polew: jak możesz chamie jeden
Madas Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 ok , ja spadam do wyrka. milego wieczoru zycze. do jutra do juterka
Młodzik Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 [email protected] poszlo szkoda tylko że fotek środka nie ma, a co do motoru to oznaczenie ma 2.4
Madas Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 mój sąsiad miał 2.4 i był raczej średnio zadowolony bo palił mu jak smok
Młodzik Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 mój sąsiad miał 2.4 i był raczej średnio zadowolony bo palił mu jak smok no wiesz 2.4 litra starej poczciwej generacji a do tego 4x4 + 2 tony to musi palić
Rekomendowane odpowiedzi