Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tylko ze ja mam letnie po milimetr do nadlewu kontrolnego :decayed: a pozatym to jak jest slisko to jakos przyczepniej mi sie na zimowkach jezdzi...

y no to masz lyse laczki... :cool1:[br]Dopisany: 14 Październik 2009, 08:06_________________________________________________

:hi: przepraszam za zaspanie :kox:

nie ma sprawy, postawisz flaszke i bedziemy kwita :gwizdanie: :naughty:

i dwa piwa :cool1:

• Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

tylko ze ja mam letnie po milimetr do nadlewu kontrolnego :decayed: a pozatym to jak jest slisko to jakos przyczepniej mi sie na zimowkach jezdzi...

y no to masz lyse laczki... :cool1:[br]

zgodnie z przepisamy jeszcze moge na tym jezdzic :decayed:

i dwa piwa :cool1:

koźlaki :cool1: :gwizdanie:[br]Dopisany: 14 Październik 2009, 08:08_________________________________________________

lece do pracy... za 20 min bede :wink4:

Opublikowano

spoko.

jak masz 1 mm do znacznikow a opony 195cz 205 to jakos ujedzie. ale przy 225 lub szerszych to w praktyce juz lyse... :cool1:

Opublikowano

:hi: przepraszam za zaspanie :kox:

nie ma sprawy, postawisz flaszke i bedziemy kwita :gwizdanie: :naughty:

z mila checia :decayed:[br]Dopisany: 14 Październik 2009, 08:22_________________________________________________a piwem bedziemy popijac :kox:[br]Dopisany: 14 Październik 2009, 08:24_________________________________________________co do zimowek to poczekam z tym chyba do listopada ,chyba ze bede mial pecha i snieg wczesniej spadnie :mysli:[br]Dopisany: 14 Październik 2009, 08:25_________________________________________________ :hi: czesc Tomek

Opublikowano

czy wystający oplot stalowy jest znacznikiem bieżnika?? hyhyhy :decayed:

:hi: siemka Piter .

W Tbg śnieg, właśnie Iza mi mmsy wysłała hyhy

Opublikowano

musze spadac do roboty,dzis qwa wczesniej :kwasny: bo mam maly z.......[br]Dopisany: 14 Październik 2009, 08:27_________________________________________________moze do pozniej bo nie wiem o ktorej sie zjawie w domu :disgust:[br]Dopisany: 14 Październik 2009, 08:28_________________________________________________milego dnia zycze

Opublikowano

czy wystający oplot stalowy jest znacznikiem bieżnika?? hyhyhy :decayed:

:hi: siemka Piter .

W Tbg śnieg, właśnie Iza mi mmsy wysłała hyhy

mnie nie dobijaj :wallbash: ja nie chce sniegu, precz z zima, zimnem, bleeeeeeeeeeee :sick3:[br]Dopisany: 14 Październik 2009, 08:43_________________________________________________

musze spadac do roboty,dzis qwa wczesniej :kwasny: bo mam maly z.......[br]Dopisany: 14 Październik 2009, 08:27_________________________________________________moze do pozniej bo nie wiem o ktorej sie zjawie w domu :disgust:[br]Dopisany: 14 Październik 2009, 08:28_________________________________________________milego dnia zycze

milej i szybkiej pracy :hi:

Opublikowano

a piwem bedziemy popijac :kox:

w tym przypadku piwo to utrwalacz :naughty: :naughty:

Opublikowano
:hi: miałem dzis na poznan jechac ale doj**ało śniegu po kolana a ja mam zimówki w poznaniu. pierdziele nie jade - za duze ryzyko.
Opublikowano

:hi: miałem dzis na poznan jechac ale doj**ało śniegu po kolana a ja mam zimówki w poznaniu. pierdziele nie jade - za duze ryzyko.

5 dych na godzine ale bys sie dokulal... za to z powrotem moglbys zaszalec :kox:

zreszta nie wiadomo ile tego sniegu jest i gdzie wiec moze 30km od Lublina juz byloby sucho na jezdni

Opublikowano

Siemka, wie ktoś co to był za sajgon motoryzacyjny ok 19 w Poznaniu? Wysiadłem z pociągu o 18.40 a do Antoninka dotarłem mega zmarznięty o 20.20 :wallbash: :wallbash: 2 autobusy wypadły a tramwaj 10 min się spóźnił

Opublikowano

Siemka, wie ktoś co to był za sajgon motoryzacyjny ok 19 w Poznaniu? Wysiadłem z pociągu o 18.40 a do Antoninka dotarłem mega zmarznięty o 20.20 :wallbash: :wallbash: 2 autobusy wypadły a tramwaj 10 min się spóźnił

nie wiem ... ale jechałem przez Antoninek na Rusa i jakoś poszło .. Nowe Zawady zakorkowane były chyba do Środki i szybko zawróciłem

i pojechałem obok Auto Premium

Opublikowano

60355cc6796e7fa6.jpg

Fajnie, że można kupić za 26-30 tk bezwypadek, salonowy, nie uszkodzony, diesel itd itd :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

ale niby co? :mysli: antyk jakis? bizuteria?

Opublikowano

Bartek w Pleszewie podobno są same perełki :cool1::polew: :polew: :polew: :polew: :decayed:

Opublikowano

Bartek w Pleszewie podobno są same perełki :cool1::polew: :polew: :polew: :polew: :decayed:

blizej tez, w gnieznie :cool1:

Opublikowano

Fajnie, że można kupić za 26-30 tk bezwypadek, salonowy, nie uszkodzony, diesel itd itd :wallbash: :wallbash:

moj Ci sprzedam okazyjnie za 22tys :decayed:[br]Dopisany: 14 Październik 2009, 12:45_________________________________________________

wedlug Clarksona najbardziej podsterowne auto...

Opublikowano

To ja nie wiem jak to z antykiem wyskoczyło, do zaznaczenia były auta jak widać na dole po lewej

Opublikowano

własnie a jak to jest z tymi łoplami , dalej ruda je kocha ?? :cool1: