Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a Wy co :cool1:

a takie tam... :gwizdanie:

no właśnie widzę :evil: [br]Dopisany: 16 Październik 2009, 16:27_________________________________________________na spot się wybierasz ?

Opublikowano

będę, ale nie za długo bo muszę jeszcze w niedziele skoczyć do domu i z powrotem zmienić kółka i jakieś żarełko przywieźć :wink4:

Opublikowano
:naughty:
Opublikowano

:naughty:

co tak mryga :mysli: pisze nie mryga :cool1:

Opublikowano

jak zrobic zeby w temacie spotow w turku moj pierwszy post byl pierwszym postem na kazdej stronie ? :mysli:

Opublikowano

jak zrobic zeby w temacie spotow w turku moj pierwszy post byl pierwszym postem na kazdej stronie ? :mysli:

to chyba jest związane z podwieszeniem tematu, tak mi się wydaje... :wink4:

Opublikowano

to chyba jest związane z podwieszeniem tematu, tak mi się wydaje... :wink4:

dokładnie tak :)

Opublikowano

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9500895

Dziki kolejna do oblukania jakbyście mogli. Już dwie mi odjechały z przed nosa :thumbdown:

poza poznaniem marne szanse. wiekszosc ludzi pracuje. w poznaniu to jeszcze, jakos ktos sie kopnie.

Opublikowano

no dokładnie .... chyba że będzie to w miejscu w których bywam to z chęcią :)[br]Dopisany: 16 Październik 2009, 18:42_________________________________________________Adas jest z Turku-ka :)

Opublikowano

no dokładnie .... chyba że będzie to w miejscu w których bywam to z chęcią :)[br]Dopisany: 16 Październik 2009, 18:42_________________________________________________Adas jest z Turku-ka :)

A tą z Poznania ktoś widział ? Z tej zakazanej dzielnicy :gwizdanie:

Opublikowano

Sprawa jest...

Sprzęgło po wypadzie na 1/4 i Tor w Ułężu się skończyło:(

W ASO koszt 1400 po znajomosci. Ale o cos innego mi chodzi:)

Może ktoś polecić jakiś zamiennik który się nadaje i podziała jakiś czas... Ew. może robił ktoś spieka u Radzikowskiego bądź u Wróbla i może coś na jego temat oraz ceny powiedzieć...

Opublikowano

A tą z Poznania ktoś widział ? Z tej zakazanej dzielnicy :gwizdanie:

ja nie mialem czasu bo codziennie do pozna w pracy a ten kumpel mi nic nie odpisal...