Pepin Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 Cześć ekipa, ktoś mnie tu jeszcze pamięta? W końcu mamy neta na nowym mieszkaniu, będziem nieco częściej tutaj No no .. to chyba parapetówa będzie gratuluję zakupu
Yelo Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 Nie wiem kiedy będzie okazja się znowu widzieć, ale czytać na pewno częściej. spot jest w tą niedzielę ...więc jak coś wpadajcie Auto wywoskowane w garażu stoi i czeka na wiosnę
Madas Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 Cześć ekipa, ktoś mnie tu jeszcze pamięta? W końcu mamy neta na nowym mieszkaniu, będziem nieco częściej tutaj No no .. to chyba parapetówa będzie gratuluję zakupu a no właśnie .. zapomniałbym .... kiedy :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 Nie wiem kiedy będzie okazja się znowu widzieć, ale czytać na pewno częściej. spot jest w tą niedzielę ...więc jak coś wpadajcie Auto wywoskowane w garażu stoi i czeka na wiosnę i przesiadles sie na komunikacje miejska?
Yelo Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 Cześć ekipa, ktoś mnie tu jeszcze pamięta? W końcu mamy neta na nowym mieszkaniu, będziem nieco częściej tutaj No no .. to chyba parapetówa będzie gratuluję zakupu Chyba wynajmu A mieszkamy tu od czerwca, tylko to nowe bloki i był problem z mediami.
Madas Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 Nie wiem kiedy będzie okazja się znowu widzieć, ale czytać na pewno częściej. spot jest w tą niedzielę ...więc jak coś wpadajcie Auto wywoskowane w garażu stoi i czeka na wiosnę do wiosny nie będziesz nim się poruszał ?
Yelo Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 i przesiadles sie na komunikacje miejska? :mysli Mam 100m do pracy, więc nie mam potrzeby [br]Dopisany: 16 Październik 2009, 23:10_________________________________________________A tak na poważnie, to jak będę miał nieco więcej czasu, to postaramy się coś skombinować, póki co to 1h temu wróciłem z pracy i tak ostatnio ciągle
Madas Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 to chyba dobrze że tyle pracy jest co
nike21 Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 i przesiadles sie na komunikacje miejska? :mysli Mam 100m do pracy, więc nie mam potrzeby ano chyba ze tak
Yelo Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 to chyba dobrze że tyle pracy jest co Dobrze. Ale nie wiem kiedy na spota zawitamy
Madas Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 to może coś w Kaliszu rozkręcajcie .... Pertru coś już zaczął i pierwszy spot był bardzo udany więc pomyślcie nad tym ....
Yelo Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 Pożyjemy, zobaczymy, póki co lecę, bo zjechany jestem jak nie wiem co. Na razie Pany
nike21 Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 Pożyjemy, zobaczymy, póki co lecę, bo zjechany jestem jak nie wiem co. Na razie Pany 3mka i do uslyszenia
Musashi Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 hohoh, widze ostatnio same powroty na forum
nike21 Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 to ja uciekam też do jutra Adamie ja tez juz spadam...
Pepin Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 ja też .. kończę żołądkową ...
Musashi Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 ja też .. kończę żołądkową ... ja sobie lychy lyka dalem
variocustoms Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 Siemka, ja powoli łąpię misia Fazziego potym sranym tygodniu Blind narzekasz na ujowyntydzień a ja tak mam od 24 czerwca jak mi moją niunię podjewali BTW Yelo dzień po tym jak się w okolicy Korczaka widzieliśmy straciłem niunię jak dobrze pójdzie to w tym roku zostanę Kaliszforniakiem Pozdro 4@ALL
Musashi Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 kaliszfornia fajne miejsce
Rekomendowane odpowiedzi