Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no widzę kaszanka na tapecie .... czasem lubię z cebulką z patelni :naughty:

• Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

patelka do wylizania tez moze byc :naughty:

Opublikowano

patelka do wylizania tez moze byc :naughty:

zgadza się :cool1:

Opublikowano

Panowie znajdzie ktoś jutro czas żeby podjechać do typa.

Rozmawiałem właśnie z nim i powiedział co i jak. Można biegać z czujnikiem lakieru. Przyznał się że przedni zderzak ta lotka na dole była pęknięta i wymienił na zwykłą atrapę.

Jakby ktoś mógł jutro podjechać i sprawdzić to będę wdzięczny.

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10178372

Opublikowano

Panowie znajdzie ktoś jutro czas żeby podjechać do typa.

Rozmawiałem właśnie z nim i powiedział co i jak. Można biegać z czujnikiem lakieru. Przyznał się że przedni zderzak ta lotka na dole była pęknięta i wymienił na zwykłą atrapę.

Jakby ktoś mógł jutro podjechać i sprawdzić to będę wdzięczny.

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10178372

kurczaki ja mam targi przez dwa dni teraz .... ale wiem od kolegów że ten komis to wajha .... kręcą liczniki na maxa i kantują ... ale skoro gość zapewnia że jest ok to warto pomierzyć lakier jeśli ktoś ma miernik i Vaga bo ja nie mam więc mogę wizualnie tylko ocenić ....

Opublikowano

dajcie znać co i jak. Piszę tu już od kilku dni ale odzewu żadnego :disgust:

Opublikowano

wlaczcie tvn turbo... gadaja o 3.0 td w renault i saab

Opublikowano

128 tyś. :mysli: coś nie chce mi się wierzyć w ten przebieg.

To mógłbyś ruszyć du..e i sprawdzić a nie narzekać. ehhh szkoda słów do takich ludzi :thumbdown:

Opublikowano

nie chce ktoś kupić Fiacika CC 700tki .. za whisky oddam .. przegląd ważny jeszcze 1h i 50 minut ?

Opublikowano

Kaszana znaczyło korki, jechałem z Antoninka do pestki i korek był bo się gostek busem na łuku na bok wyłożył na średnicówce, odwoziłem kobiety na dworzec główny i jechałem 45 minut, nie mówię już o angielskiej pogodzie

BTW kolega z wrocka chyba myśli, że w Poznaniu mamy tyle wolnego czasu żeby tylko po komisach śmigać - kolego, jak ktoś ma czas i w miarę blisko to na pewno Ci pomoże, fakt jest taki jednak, że w komisach to głównie shit jest, wiem z autopsji bo sam od 4 miesięcy oglądam co jakiś czas te "bezwypadki" i jako były rzeczoznawca powiem, że ani miernik grubości lakieru ani VAG nie jest mi potrzebny bo z daleka widać te przekręty

Opublikowano

co tam slychac wieczorem? :mysli:[br]Dopisany: 23 Październik 2009, 23:00_________________________________________________Vario pamietaj ze rezerwuje przejazdzke :cool1: :gwizdanie:

Opublikowano

co tam slychac wieczorem? :mysli:

to co zawsze... :mysli:

nuda?? :wink4:

Opublikowano

Azunia, wy pewnie jesteście nie świadomi ale wtedy co przy Korczaku się mijaliśmi tj 23 czerwca to na drugi dzień mi moją niunię podpierdzielili.

Nike niestety oprócz właściciela to tylko ja mogę śmigać tym 5.0 potworkiem, ale jako pasażer to nie ma problema :) muszę jutro sprawdzić ale tam chyba są 19'' bo na 18" to jakoś za duże się prezentują

Opublikowano

Azunia, wy pewnie jesteście nie świadomi ale wtedy co przy Korczaku się mijaliśmi tj 23 czerwca to na drugi dzień mi moją niunię podpierdzielili.

O kurde, kiepska sprawa ;( AC oczywiście było?![br]Dopisany: 23 Październik 2009, 23:42_________________________________________________A my akurat tego dnia skończyliśmy się przeprowadzać na nowe mieszkanko i netu już nie było.

Dopiero od tygodnia mamy neta. :)

Opublikowano

Tak z AC dostałem po 3 miechach 3 tygodniach i śmigam PKP do Kaliszforni, bo 27 koła do leasingu poszło a mi się zostało 30 koła i nie chcę byle shitu na firmę kupować po za tym angole żydzą i jest generalna masakra, chwilowo mam Lexa ale to g pali 20 l PB przy spokojnej jeździe

Opublikowano

:kwasny: No to kiepsko na maksa.

a tak z innej beczki, coś mi sie o uszy odbiło że do kalisza chcesz się przenieść na nasze osiedle :rolleyes:

to prawda czy tylko tak sobie? :gwizdanie:[br]Dopisany: 23 Październik 2009, 23:47_________________________________________________szkoda mi tego Twojego wozidełka, było naprawde ładne i zadbane :confused4::)

Opublikowano

Nie wiem czy Korczak czy Sawickiej ale stawiam na Sawickiej :) decyzja podjęta tak czy inaczej - wyprowadzka do Kalisza :)

Opublikowano

My mieszkamy na nowym osiedlu Armi Krajowej, te bloki za basenem Delfin

Może tam?.... Akurat jest trochę mieszkań jeszcze na sprzedaż.