rixmix Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 W ten weekend nie dam rady, bo wybieram się właśnie do Kalisza odwiedzić rodzinkę i uskutecznić "zaległą" wizytę na cmentarzu. Ale na następnym spocie postaram się już pojawić.
Azunia Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 No to mam nieaktualne dane co do sklepiku. Muszą ją odwiedzić jak będę w Kaliszu. Gratuluję pozytywnej postawy i kondycji. Kondycji to ja nie posiadam , ale może dzięki tym trzem pentrom cos się znajdzie [br]Dopisany: 04 Listopad 2009, 11:36_________________________________________________ :polew:
rixmix Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 Kondycji to ja nie posiadam , ale może dzięki tym trzem pentrom cos się znajdzie [br] grunt to być wytrwałym w działaniu, to kondycja sama przyjdzie
Pepin Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 Dobry, ja już dzisiaj stałem godzinę w korku ale udało mi się zmienić papcie na zimowe, generalnie niezła ślizgawka była a pojechałem jak po szynach ....
fantastic Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 ja tam już od 6 dni na zimówkach latam, podjechałem do gumolepów na wymianę a one w szoku, słoneczko na dworzu - chyba ze 10 stopni było ale itak zmieniłem i nie żałuję dziś na pewno będą kolejki do wszystkich zakładów na wymiany[br]Dopisany: 04 Listopad 2009, 12:05_________________________________________________dzisiaj też jadę na hamowanie auta z Bart-Sem bo nie zgadzają mi się dane z podanymi w katalogach wygląda na to że trafił się jakiś bonus z Fabryki
rixmix Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 Dzisiaj jadąc do pracy widziałem jak facet w swoim audi a6 c6 przy prędkości 10-20km/h nie mógł skręcić w zakręt bo się ślizgał jak na lodzie. Jechałem za nim przez chwile i patrzyłem jak się jeszcze męczył przy ruszaniu pod górkę. Niektórzy nie zdążyli wymienić opon i dzisiaj było to widać.
Madas Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 ja jestem [br]Dopisany: 04 Listopad 2009, 17:34_________________________________________________szykuje się na Admina więc muszę pracować za pięciu
Madas Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 dzięki za uznanie Azunia mam dobrą pamięć jak coś :gwizdanie:
Azunia Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 mam dobrą pamięć jak coś :gwizdanie: ja też
nike21 Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 Dzisiaj jadąc do pracy widziałem jak facet w swoim audi a6 c6 przy prędkości 10-20km/h nie mógł skręcić w zakręt bo się ślizgał jak na lodzie. Jechałem za nim przez chwile i patrzyłem jak się jeszcze męczył przy ruszaniu pod górkę. Niektórzy nie zdążyli wymienić opon i dzisiaj było to widać. ja jedze na lysych letnich i jakos daje rade
rixmix Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 ja jedze na lysych letnich i jakos daje rade No to gratuluje dobrej techniki jazdy :gwizdanie:
Madas Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 ja jedze na lysych letnich i jakos daje rade No to gratuluje dobrej techniki jazdy :gwizdanie: lata wprawy
nike21 Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 ja jedze na lysych letnich i jakos daje rade No to gratuluje dobrej techniki jazdy :gwizdanie: lata wprawy dokladnie :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi