nike21 Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 zawolalem Adasia bo tak bez solenizanta to cienko sie gada [br]Dopisany: 09 Listopad 2009, 19:12_________________________________________________ _________________________________________________ciekawe kto mi grzebal w podpisie mi też ja se juz naprawilem
nike21 Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 jak zawołałeś na gg... :gwizdanie: ale pisze ze mu net muli i jak sie poprawi to wejdzie
Iverson Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 pewnie łamiecie rozmiar zawarty w regulaminie forum , to Wam admin zmienia
nike21 Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 pewnie łamiecie rozmiar zawarty w regulaminie forum , to Wam admin zmienia od zlotu mam ten podpis i nic mi nikt wczesniej nie zmienil... a pozatym to mam wysokosc obrazka 100pix
Madas Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 pewnie łamiecie rozmiar zawarty w regulaminie forum , to Wam admin zmienia właśnie o to chodzi że nie łamiemy .... ale pewnie zajmuje dużo miejsca i może dlatego
mcm Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 czego?? :polew: jak to kórwa czego, sie człowiek kulturalnie przywitać nie może - chamstwo
Adas Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 dzieki za zyczonka Panowie :evil: :evil:
Iverson Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 jak to kórwa czego, sie człowiek kulturalnie przywitać nie może - chamstwo wpuścić Go do siebie to jeszcze epietami mi tu napiertala - burak jeden
mcm Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 jak to kórwa czego, sie człowiek kulturalnie przywitać nie może - chamstwo wpuścić Go do siebie to jeszcze epietami mi tu napiertala - burak jeden strzelam focha i ide stąd :foch:
Adas Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Napilbym sie z Wami wodki :evil: niech tylko jakas okazja bedzie :kox:[br]Dopisany: 09 Listopad 2009, 19:23_________________________________________________ jak to kórwa czego, sie człowiek kulturalnie przywitać nie może - chamstwo wpuścić Go do siebie to jeszcze epietami mi tu napiertala - burak jeden strzelam focha i ide stąd :foch: :polew: [br]Dopisany: 09 Listopad 2009, 19:24_________________________________________________ide do kobiety bo ma dla Mnie niespodzianke jakas :naughty: :naughty: :kox:
Iverson Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 strzelam focha i ide stąd :foch: TYLKO SIĘ NIE UPIJ bo później wariat jesteś :polew: :polew: :decayed:
Adas Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 :evil: :evil: ale mam roboty w sklepach teraz, k**wa jak Ja lubie jak jest duzo roboty :evil: :kox:
Madas Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 :evil: :evil: ale mam roboty w sklepach teraz, ku***a jak Ja lubie jak jest duzo roboty :evil: :kox: ja też :kox:
mcm Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 cześć co kultura to kultura [br]Dopisany: 09 Listopad 2009, 19:29_________________________________________________ TYLKO SIĘ NIE UPIJ bo później wariat jesteś :polew: :polew: :decayed: skąd wiesz
Rekomendowane odpowiedzi