mcm Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 siema , co jest nie tak z tym wątkiem od paru dni zupełna posucha , co jest , brakuje mi stron wyszyd i podtextów , nawet pokłócić się nie mam z kim!!!! dawaj ja mogę się pokłócić "koleś"
Madas Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 Siemka, 3 godziny snu, 5 rano i kurs pod Gdańsk potem Toruń i na Poznań, ledwo widzę na gałki oczne, na autobahnie pod Gdanskiem mgła była jak cholera a czym jechałeś bo to też ważne :gwizdanie:
Yelo Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 mi się bynajmniej podoba bynajmniej bynajmniej nie znaczy przynajmniej :gwizdanie:
Madas Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 siema , co jest nie tak z tym wątkiem od paru dni zupełna posucha , co jest , brakuje mi stron wyszyd i podtextów , nawet pokłócić się nie mam z kim!!!! dawaj ja mogę się pokłócić "koleś" pociśnij mu pociśnij
Yelo Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 siema , co jest nie tak z tym wątkiem od paru dni zupełna posucha , co jest , brakuje mi stron wyszyd i podtextów , nawet pokłócić się nie mam z kim!!!! dawaj ja mogę się pokłócić "koleś" cfaniak?
Madas Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 mi się bynajmniej podoba bynajmniej bynajmniej nie znaczy przynajmniej :gwizdanie: a Ty co się w tryniasz z grą słówek jak z kobitą gadam :gwizdanie: :>
variocustoms Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 A5 tym co zawsze :) dziadek w Porsche Boxter wymiękł jak wracałem, nie dawał rady na zakrętach i wyjściach z zakrętów
Yelo Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 jak z kobitą gadam chyba chciałeś powiedzieć "Szanowną Panią Klubowiczką"
Iverson Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 dawaj ja mogę się pokłócić "koleś" za mały leszcz jesteś , żebym się zniżal do Twojego poziomu
Madas Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 jak z kobitą gadam chyba chciałeś powiedzieć "Szanowną Panią Klubowiczką" a ten znowu się wtrąca Azunia jak Ty go wychowujesz :gwizdanie:
Yelo Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 A5 tym co zawsze :) dziadek w Porsche Boxter wymiękł jak wracałem, nie dawał rady na zakrętach i wyjściach z zakrętów Hyhyh, ja bym kiedyś moim miał na sumieniu gościa w starej 911, jak na zakręcie mu na ogon wsiadłem, to prawie krawężnik zebrał
mcm Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 dawaj ja mogę się pokłócić "koleś" za mały leszcz jesteś , żebym się zniżal do Twojego poziomu a to się wywal na plecy i udawaj żółwia
Yelo Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 jak z kobitą gadam chyba chciałeś powiedzieć "Szanowną Panią Klubowiczką" a ten znowu się wtrąca Azunia jak Ty go wychowujesz :gwizdanie: Brudzisz sobie :gwizdanie:
Madas Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 A5 tym co zawsze :) dziadek w Porsche Boxter wymiękł jak wracałem, nie dawał rady na zakrętach i wyjściach z zakrętów no to pięknie
Azunia Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 jak z kobitą gadam chyba chciałeś powiedzieć "Szanowną Panią Klubowiczką" właśnie Madas bo dostaniesz kropka
Madas Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 jak z kobitą gadam chyba chciałeś powiedzieć "Szanowną Panią Klubowiczką" właśnie Madas bo dostaniesz kropka co jest macie 2 kompy
Iverson Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 a to się wywal na plecy i udawaj żółwia o kurva jebłem :polew: :polew: :polew:1:0 dla Ciebie buahahahahah
Madas Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 a to się wywal na plecy i udawaj żółwia o kurva jebłem :polew: :polew: :polew:1:0 dla Ciebie buahahahahah no to było dobre w piździec
variocustoms Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 Od Marca będę służbowo śmigał nową A4 3.0TDIQ pełen S-line, Audi Drive Select + skrzynka S-Tronic 7 biegowa
Yelo Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 Od Marca będę służbowo śmigał nową A4 3.0TDIQ pełen S-line, Audi Drive Select + skrzynka S-Tronic 7 biegowa :kox:
Rekomendowane odpowiedzi