Szula298 Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 Ok ide spać.... hehe do potem a po za tym Dzień dobry tym co się wyspali
blind1 Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 Dobry z Tbg Tomek kope czasu [br]Dopisany: 20 Listopad 2009, 09:08_________________________________________________ Przemo wracajac do naszej rozmowy,orientujesz sie jak sa mosowane spryskiwacze?[br]Dopisany: 20 Listopad 2009, 09:09_________________________________________________tylko w zderzak czy jakies uchwyty z belki do tego wychodza?[br]Dopisany: 20 Listopad 2009, 09:10_________________________________________________gdzies ty sie Tomek podziewal? [br]Dopisany: 20 Listopad 2009, 09:10_________________________________________________Tomek wcisnolem ten zestaw xenonow co przeslalem tobie linka i jest ok nie zakluca radia ani cb
Yelo Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 Przemo wracajac do naszej rozmowy,orientujesz sie jak sa mosowane spryskiwacze?[br]Dopisany: 20 Listopad 2009, 09:09_________________________________________________tylko w zderzak czy jakies uchwyty z belki do tego wychodza? Gdzieś na forum jest wszystko opisane, pamiętam tylko, że nie było to mocno skomplikowane...
blind1 Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 musze pozniej poweszyc , kiedys cos tam widzialem ale to chyba bylo o sposobie montowania zderzaka polift bo chyba o ile dobrze pamietam dwa uchwyty wypadaja inaczej
Iverson Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 Blind , a no to super i co bez porównania na xenonie nie!!!
blind1 Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 Blind , a no to super i co bez porównania na xenonie nie!!! sie rozumie, tylko nie wiem czy psiaki nie beda sie za bardzo czepiac [br]Dopisany: 20 Listopad 2009, 09:21_________________________________________________swieca zajefajnie [br]Dopisany: 20 Listopad 2009, 09:22_________________________________________________Tomek a ty masz spryski w zderzaku?[br]Dopisany: 20 Listopad 2009, 09:23_________________________________________________ok, milego dzionka zycze. zbieram sie do pracy
Yelo Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 Tomek a ty masz spryski w zderzaku? On ma ori zenon, więc nawet pewnie autopoziom da się znaleźć
Iverson Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 Tak ja mam spryski. Blind zagadaj z Cristoforo on rezal od podstaw całą instalację xenonu
nike21 Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 siemka co tam slychac w ostatni dzien w tygodniu
Yelo Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 siemka co tam slychac w ostatni dzien w tygodniu Chyba pierwszy
nike21 Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 dla mnie ostatni... potem dwa dni wyciete z zyciorysu i wielki back to reality
Yelo Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 potem dwa dni wyciete z zyciorysu Tak, to ja nigdy nie lubiłem
Pepin Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 W nadchodzącym tygodniu Straż Miejska, wspólnie z Sekcją Ruchu Drogowego Komendy Miejskiej Policji, planuje dokonywać pomiaru prędkości pojazdów na ulicach: Literacja, Wańkowicza, Stróżyńskiego, Naramowicka, Armii Poznań, Szelągowska, Bukowska, Dąbrowskiego oraz innych o mniejszym znaczeniu komunikacyjnym - sporadycznie.
Iverson Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 W nadchodzącym tygodniu Straż Miejska, wspólnie z Sekcją Ruchu Drogowego Komendy Miejskiej Policji, planuje dokonywać pomiaru prędkości pojazdów na ulicach: Literacja, Wańkowicza, Stróżyńskiego, Naramowicka, Armii Poznań, Szelągowska, Bukowska, Dąbrowskiego oraz innych o mniejszym znaczeniu komunikacyjnym - sporadycznie. Pepin wywiadowca
Piechol Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 W nadchodzącym tygodniu Straż Miejska, wspólnie z Sekcją Ruchu Drogowego Komendy Miejskiej Policji, planuje dokonywać pomiaru prędkości pojazdów na ulicach: Literacja, Wańkowicza, Stróżyńskiego, Naramowicka, Armii Poznań, Szelągowska, Bukowska, Dąbrowskiego oraz innych o mniejszym znaczeniu komunikacyjnym - sporadycznie. Naramowicka i Szelągowska to są kutwa co tydzień
Rekomendowane odpowiedzi