Iverson Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 :hi: Vario kiedy Lexa pokażesz , bo z opisu wychodzi na to , że kox jest
Iverson Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 , w pon. powinieneś mieć naklejki , bo dziś wyślę
Madas Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 cześć co jest do "kuurwy nędzy" za przeproszeniem , z tymi kropkami co chwilę ktos kropki dostaje
fantastic Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 burdel na forum to chlasnąłem kilka
Iverson Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 ja nie mam kropka - to źle ?? , wszyscy cos dostaja a ja nigdy nic
ohkyomoon Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Rozrząd wymieniony. Swoją drogą wymyśliłem sposób jak padnie pompa wody i jak się poratować aby na ten czas działał obieg wody, to znakomicie działa. Mianowicie kupujesz pompkę wody od webasto na 12v i wpinasz ją w ścianie grodziowej w tzw mały obieg, tuż przed nagrzewnicą. Podpinasz pompkę pod akumulator i jeździsz. trzeba tylko pamiętać , że gdy kończysz jazdę, pompkę trzeba ręcznie odłączyć. pozdrawiam
fantastic Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 co tam chłopy i dziewuchy słychać mam problem - lusterko mi przestało sie ściemniać w środku - co może być przyczyną
Madas Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 co tam chłopy i dziewuchy słychać mam problem - lusterko mi przestało sie ściemniać w środku - co może być przyczyną meczyk oglądam z kumplem na Canal ... Legia z Zagłębiem
blind1 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 czesc Wojtek , co tam ciekawego w tym pieknym kraju?
Piechol Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 nic ciekawego chyba nie słychać nie mam weny na naukę a egzamin w poniedziałek
blind1 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 chyba lepiej czasami zrobic cos na sile i miec pozniej luza bo i tak to cie nie minie
Rekomendowane odpowiedzi