nike21 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 a ja latałem najnowszym v70 z 185 konnym dieslem nawet galancie szło
Piechol Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 pils albo tyskie to moim zdaniem piwa ktore maja smak najbardziej zblizony do piwa... reszta to jakies wynalazki dla dla dzieci kwiatow (ur od 1990) dobrze, że jestem 88 a tak w ogóle to dla mnie tyskie to siki peroni, pilsner i ewentualnie heineken to są dobre piwa
Młodzik Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 a ja teraz mam audi a Ty miniAudi i rower mam
nike21 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 a ja teraz mam audi a Ty miniAudi i rower mam najlepsza jest 600 z motorem od hondy
Piechol Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 btw. temat się zrobił dwuwątkowy - samochodowo- piwny
Młodzik Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 pils albo tyskie to moim zdaniem piwa ktore maja smak najbardziej zblizony do piwa... reszta to jakies wynalazki dla dla dzieci kwiatow (ur od 1990) dobrze, że jestem 88 a tak w ogóle to dla mnie tyskie to siki peroni, pilsner i ewentualnie heineken to są dobre piwa do mnie dobre piwom to takie które sie piję w doborowym towarzystwie :tongue4:
nike21 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 pils albo tyskie to moim zdaniem piwa ktore maja smak najbardziej zblizony do piwa... reszta to jakies wynalazki dla dla dzieci kwiatow (ur od 1990) dobrze, że jestem 88 a tak w ogóle to dla mnie tyskie to siki peroni, pilsner i ewentualnie heineken to są dobre piwa tyskie to dobre piwo... podobne w smaku do pilsa. peroni nie pilem, pilsner podobnie jak bazant - troche za gorzki. heineken jak premium siki to juz carlsberga od biedy wole niz te co wymieniles... a peroni se jutro zapodam
nike21 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 pils albo tyskie to moim zdaniem piwa ktore maja smak najbardziej zblizony do piwa... reszta to jakies wynalazki dla dla dzieci kwiatow (ur od 1990) dobrze, że jestem 88 a tak w ogóle to dla mnie tyskie to siki peroni, pilsner i ewentualnie heineken to są dobre piwa do mnie dobre piwom to takie które sie piję w doborowym towarzystwie :tongue4: miales przyjechac na flaszke i ta gre
Młodzik Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Piwo tylko Grolsch w Grolsch jedyne co dobre to butelka
nike21 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Piwo tylko Grolsch dawno temu pilem... klasyk - musze odswiezyc pamiec
Młodzik Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 pils albo tyskie to moim zdaniem piwa ktore maja smak najbardziej zblizony do piwa... reszta to jakies wynalazki dla dla dzieci kwiatow (ur od 1990) dobrze, że jestem 88 a tak w ogóle to dla mnie tyskie to siki peroni, pilsner i ewentualnie heineken to są dobre piwa do mnie dobre piwom to takie które sie piję w doborowym towarzystwie :tongue4: miales przyjechac na flaszke i ta gre no to powiedz kiedy?
Yelo Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 to juz carlsberga od biedy wole to już siki do kwadratu, zdecydowanie lepszy zielony leszek, albo heniek
Piechol Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Piwo tylko Grolsch klasyk to juz carlsberga od biedy wole niz te co wymieniles... a peroni se jutro zapodam [br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 20:21_________________________________________________ w Grolsch jedyne co dobre to butelka fakt, do domowych nalewek w sam raz :gwizdanie:
Yelo Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 A jak nie idę do Makro, to kupuję Tyskie i po kłopocie
nike21 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 pils albo tyskie to moim zdaniem piwa ktore maja smak najbardziej zblizony do piwa... reszta to jakies wynalazki dla dla dzieci kwiatow (ur od 1990) dobrze, że jestem 88 a tak w ogóle to dla mnie tyskie to siki peroni, pilsner i ewentualnie heineken to są dobre piwa do mnie dobre piwom to takie które sie piję w doborowym towarzystwie :tongue4: miales przyjechac na flaszke i ta gre no to powiedz kiedy? Ilona ma byc? jak nie to piatek... po literku?
Młodzik Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Ilona ma byc? jak nie to piatek... po literku? sobota w pracy
Yelo Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 A Asahi piliście? Nikuś pamiętasz jeszcze jak to smakowało?
nike21 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 to juz carlsberga od biedy wole to już siki do kwadratu, zdecydowanie lepszy zielony leszek, albo heniek ojj nie... zielony leszek to najwieksze siki jakie pilem... heniek jest moim zdaniem ciut gorzy od carlsberga
Rekomendowane odpowiedzi