Yelo Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 ojj nie... zielony leszek to najwieksze siki jakie pilem... heniek jest moim zdaniem ciut gorzy od carlsberga No widzisz, kwestia gustu jak chodzi o to, które siki gorsze. Natomiast jak przechodzi do dobrego piwa, to już jest bardziej zgodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 na popijawkę też się piszę i na kręgle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Ilona ma byc? jak nie to piatek... po literku? sobota w pracy to pipa... a przed swietami w piatek? 18.12? po literku? [br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 20:26_________________________________________________ na popijawkę też się piszę i na kręgle ustawimy butelki od piwa w przedpokoju, dostaniesz pilke tenisowa i bedziesz se kulal caly wieczor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 na popijawkę też się piszę i na kręgle to może kręgle a potem vodka u nikusia? tak jak kiedyś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 A Asahi piliście? Nikuś pamiętasz jeszcze jak to smakowało? nie pamietam... co to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 ojj nie... zielony leszek to najwieksze siki jakie pilem... heniek jest moim zdaniem ciut gorzy od carlsberga No widzisz, kwestia gustu jak chodzi o to, które siki gorsze. Natomiast jak przechodzi do dobrego piwa, to już jest bardziej zgodnie na popijawkę też się piszę i na kręgle śmierć na miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 na popijawkę też się piszę i na kręgle to może kręgle a potem vodka u nikusia? tak jak kiedyś? ja na kręgle mega chętnie a na vódeczkę gorzej ale piwko z przyjemnością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 ojj nie... zielony leszek to najwieksze siki jakie pilem... heniek jest moim zdaniem ciut gorzy od carlsberga No widzisz, kwestia gustu jak chodzi o to, które siki gorsze. Natomiast jak przechodzi do dobrego piwa, to już jest bardziej zgodnie na popijawkę też się piszę i na kręgle śmierć na miejscu nie będzie tak źle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 ojj nie... zielony leszek to najwieksze siki jakie pilem... heniek jest moim zdaniem ciut gorzy od carlsberga No widzisz, kwestia gustu jak chodzi o to, które siki gorsze. Natomiast jak przechodzi do dobrego piwa, to już jest bardziej zgodnie dlatego ja pile Pilsa a to nawet Tomeks potwierdzil ze super piwko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 na popijawkę też się piszę i na kręgle śmierć na miejscu wprawę mam teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 na popijawkę też się piszę i na kręgle śmierć na miejscu wprawę mam teraz no to co? umawiamy sie jakoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 na popijawkę też się piszę i na kręgle to może kręgle a potem vodka u nikusia? tak jak kiedyś? ja na kręgle mega chętnie a na vódeczkę gorzej ale piwko z przyjemnością ja zamiast kregli wole bilard... a do mnie pozniej mozemy zawsze wleciec i sie zalac na cacy Wojtus sasiedzie, dolaczasz? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Wojtus sasiedzie, dolaczasz? :gwizdanie: ja na 90% jadę da chaty teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 ale panowie - podstawowe pytanie - z laskami czy bez? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 można się zgadać .. rzucajcie propozycję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 ale panowie - podstawowe pytanie - z laskami czy bez? jak chcecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 ale panowie - podstawowe pytanie - z laskami czy bez? jak chcecie ja raczej będę sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 ale panowie - podstawowe pytanie - z laskami czy bez? jak chcecie ja raczej będę sam no to może wszyscy sami [br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 20:37_________________________________________________spadam paniska idę sie wygrzać pod kołderkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 ale panowie - podstawowe pytanie - z laskami czy bez? jak chcecie ja raczej będę sam no to może wszyscy sami wlasnie o to chodzilo... w tej sytuacji jak dla mnie to moze byc codziennie [br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 20:39_________________________________________________kiedy Wam pasuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 ale panowie - podstawowe pytanie - z laskami czy bez? jak chcecie ja raczej będę sam no to może wszyscy sami wlasnie o to chodzilo... w tej sytuacji jak dla mnie to moze byc codziennie dla mnie sobota albo środa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi