Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[br]Dopisany: 16 Grudzień 2009, 21:23_________________________________________________potem moge chlac :naughty:

:naughty: :naughty: :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 16 Grudzień 2009, 21:36_________________________________________________ :shocked:
  • Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:shocked:

was? :cool1:

Opublikowano

ważne że dotarłeś :wink4:

Opublikowano

:shocked:

was? :cool1:

młody to zdziwiony :decayed:

tera chyba ide spać już

Opublikowano

siemka :hi:

:hi:

ostatnio jakiś ziom w Libanie wsadził mi między drzwi wizytówkę http://www.wytarmoś-mi-suty.eu :shocked:

to przecież inne forum, wiecie dlaczego jest podział? :rolleyes:

napisz PW do Pozka to Ci to wytlumaczy :decayed:

podobno byl kiedys na forum jeden bajkopisarz (Murzyn) przy ktorym Anderesen sie chowa i jak go wywalili to se otworzyl www.wytarmoś-mi-suty.pl.eu. teraz stara sie werbowac userow (do potocznie zwanej "asfaltowej koalicji"-blizsze znaczenie tego sformulowania to tez pytanie do Pozka) bo kiepsko im idzie... juz nie wspominajac ze najwieksza skarbnica wiedzy technicznej jest u nas na forum, wieksza niz na www.audiklub.org :wink4:

Opublikowano

siemka :hi:

:hi:

ostatnio jakiś ziom w Libanie wsadził mi między drzwi wizytówkę http://www.wytarmoś-mi-suty.eu :shocked:

to przecież inne forum, wiecie dlaczego jest podział? :rolleyes:

napisz PW do Pozka to Ci to wytlumaczy :decayed:

podobno byl kiedys na forum jeden bajkopisarz (Murzyn) przy ktorym Anderesen sie chowa i jak go wywalili to se otworzyl www.wytarmoś-mi-suty.pl.eu. teraz stara sie werbowac userow (do potocznie zwanej "asfaltowej koalicji"-blizsze znaczenie tego sformulowania to tez pytanie do Pozka) bo kiepsko im idzie... juz nie wspominajac ze najwieksza skarbnica wiedzy technicznej jest u nas na forum, wieksza niz na www.audiklub.org :wink4:

lepiej bym tego nie ujął :good:

Opublikowano

u mnie śnieg napieprza , że szok , co w wlkp?? :cool1:

Opublikowano

:siema:

jest biało :drool:

Opublikowano

:siema:

jest biało :drool:

a Ja jeszcze na letnich :polew:

Opublikowano

Ja miałem dzisiaj powrót do driftu :) ogólnie znowu drogowcy zaspali, jewani, do Wrześni była porażka, do Konina OK z Konina do Kalisza też w miarę ok ale w samym Kaliszu ślisko jak cholera

Opublikowano

fajnie jest , na rondzie miałem zawijkę z mamuśką hyhy, w łeb dostałem z torebki ale jest kox

Opublikowano

Ja tylko gazem, nie muszę ręcznego zaciągać i już na Obozowej zrobiłem lewo,prawo i lewo i w Piwonicką :)

Opublikowano

Vario wrzuć no choć kawałek zdjęcia lexa :naughty::decayed: , może być nawet samo kolo reszte sobie wyobrażę :decayed:

Opublikowano

Ive Lex jest jak w podpisie tylko nie taki ładny

[br]Dopisany: 17 Grudzień 2009, 13:56_________________________________________________04ab1288337b4b7a.jpg

Opublikowano

ładny na tamte lata ale za to motór w nim jest kox :kox:

Opublikowano

To 3.0 daje radę :) ale na suchym :) na mokrym to już przerost, nie mówiąc o śniegu

Opublikowano

no to bardzo ładny lex , jak pomodzisz to bedzie koxarnia :good: