fantastic Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 [br]Dopisany: 16 Grudzień 2009, 21:23_________________________________________________potem moge chlac :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 16 Grudzień 2009, 21:36_________________________________________________
variocustoms Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 jakoś dotarłem do PL z małym poślizgiem na Stanstead
fantastic Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 was? młody to zdziwiony tera chyba ide spać już
Yakke Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 ostatnio jakiś ziom w Libanie wsadził mi między drzwi wizytówkę http://www.a4club.eu to przecież inne forum, wiecie dlaczego jest podział?
nike21 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 siemka ostatnio jakiś ziom w Libanie wsadził mi między drzwi wizytówkę http://www.wytarmoś-mi-suty.eu to przecież inne forum, wiecie dlaczego jest podział? napisz PW do Pozka to Ci to wytlumaczy podobno byl kiedys na forum jeden bajkopisarz (Murzyn) przy ktorym Anderesen sie chowa i jak go wywalili to se otworzyl www.wytarmoś-mi-suty.pl.eu. teraz stara sie werbowac userow (do potocznie zwanej "asfaltowej koalicji"-blizsze znaczenie tego sformulowania to tez pytanie do Pozka) bo kiepsko im idzie... juz nie wspominajac ze najwieksza skarbnica wiedzy technicznej jest u nas na forum, wieksza niz na www.audiklub.org
fantastic Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 siemka ostatnio jakiś ziom w Libanie wsadził mi między drzwi wizytówkę http://www.wytarmoś-mi-suty.eu to przecież inne forum, wiecie dlaczego jest podział? napisz PW do Pozka to Ci to wytlumaczy podobno byl kiedys na forum jeden bajkopisarz (Murzyn) przy ktorym Anderesen sie chowa i jak go wywalili to se otworzyl www.wytarmoś-mi-suty.pl.eu. teraz stara sie werbowac userow (do potocznie zwanej "asfaltowej koalicji"-blizsze znaczenie tego sformulowania to tez pytanie do Pozka) bo kiepsko im idzie... juz nie wspominajac ze najwieksza skarbnica wiedzy technicznej jest u nas na forum, wieksza niz na www.audiklub.org lepiej bym tego nie ujął
Iverson Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 u mnie śnieg napieprza , że szok , co w wlkp??
Piechol Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 u mnie śnieg napieprza , że szok , co w wlkp?? jest biało :drool:
Adas Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 u mnie śnieg napieprza , że szok , co w wlkp?? jest biało :drool: a Ja jeszcze na letnich
variocustoms Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Ja miałem dzisiaj powrót do driftu ogólnie znowu drogowcy zaspali, jewani, do Wrześni była porażka, do Konina OK z Konina do Kalisza też w miarę ok ale w samym Kaliszu ślisko jak cholera
Yakke Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Ja wyjeżdżam z zagrody i 15m na drifcie na letnich;p wcale nie kozacko~~!
Iverson Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 fajnie jest , na rondzie miałem zawijkę z mamuśką hyhy, w łeb dostałem z torebki ale jest kox
variocustoms Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Ja tylko gazem, nie muszę ręcznego zaciągać i już na Obozowej zrobiłem lewo,prawo i lewo i w Piwonicką
Iverson Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Vario wrzuć no choć kawałek zdjęcia lexa , może być nawet samo kolo reszte sobie wyobrażę
variocustoms Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Ive Lex jest jak w podpisie tylko nie taki ładny [br]Dopisany: 17 Grudzień 2009, 13:56_________________________________________________
fantastic Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 ładny na tamte lata ale za to motór w nim jest kox
variocustoms Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 To 3.0 daje radę ale na suchym na mokrym to już przerost, nie mówiąc o śniegu
Iverson Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 no to bardzo ładny lex , jak pomodzisz to bedzie koxarnia
Rekomendowane odpowiedzi