nike21 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 a nic spot jest 17 a Piotrek jedzie 13 marca, 13 marca... patrz i czytaj ze zrozumieniem VIPie
marcys Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Rzuciłeś kubkiem 9,90 zł w Pawel_PN's! powitac jak zdrowko? miales wpasc do Madasa a potem z Madasem do mnie w sylwka i co? grypsko mnie dopadło i moją żone, ale na pifko na pewno się spotkamy i to już niedługo
nike21 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Rzuciłeś kubkiem 9,90 zł w Pawel_PN's! powitac jak zdrowko? miales wpasc do Madasa a potem z Madasem do mnie w sylwka i co? grypsko mnie dopadło i moją żone, ale na pifko na pewno się spotkamy i to już niedługo no mam nadzieje... zapraszam
Madas Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 a nic spot jest 17 a Piotrek jedzie 13 marca, 13 marca... patrz i czytaj ze zrozumieniem VIPie łej kurcze rzeczywiście
blind1 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Michu czy twoje auto stalo w sylwka na parkingu mtp?[br]Dopisany: 02 Styczeń 2010, 17:09_________________________________________________ide na jabuszka bede pozniej ,narta
nike21 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Michu czy twoje auto stalo w sylwka na parkingu mtp? moje stalo pod blokiem
Madas Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Michu czy twoje auto stalo w sylwka na parkingu mtp? moje stalo pod blokiem a Paweł długo był z rodzinką na sylwku ?
nike21 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 ide na jabuszka bede pozniej ,narta ja wole gruszki... a od gruszki wole jędrne cycuszki
Madas Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 ide na jabuszka bede pozniej ,narta ja wole gruszki... a od gruszki wole jędrne cycuszki ja dokładnie tak samo :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Michu czy twoje auto stalo w sylwka na parkingu mtp? moje stalo pod blokiem a Paweł długo był z rodzinką na sylwku ? jakos cos kolo 2. panna Julka zachciala do domu :gwizdanie:
marcys Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Rzuciłeś kubkiem 9,90 zł w Pawel_PN's! powitac jak zdrowko? miales wpasc do Madasa a potem z Madasem do mnie w sylwka i co? grypsko mnie dopadło i moją żone, ale na pifko na pewno się spotkamy i to już niedługo no mam nadzieje... zapraszam będze w poznaniu od 15-17 stycznia to się coś wymyśli :gwizdanie:
Madas Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Michu czy twoje auto stalo w sylwka na parkingu mtp? moje stalo pod blokiem a Paweł długo był z rodzinką na sylwku ? jakos cos kolo 2. panna Julka zachciala do domu :gwizdanie: o 2 to mi się już cycuszki śniły [br]Dopisany: 02 Styczeń 2010, 17:12_________________________________________________ Rzuciłeś kubkiem 9,90 zł w Pawel_PN's! powitac jak zdrowko? miales wpasc do Madasa a potem z Madasem do mnie w sylwka i co? grypsko mnie dopadło i moją żone, ale na pifko na pewno się spotkamy i to już niedługo no mam nadzieje... zapraszam będze w poznaniu od 15-17 stycznia to się coś wymyśli :gwizdanie: to zapraszamy na spota 17 stycznia
marcys Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Michu czy twoje auto stalo w sylwka na parkingu mtp? na pewno wpadniemy, moje stalo pod blokiem a Paweł długo był z rodzinką na sylwku ? jakos cos kolo 2. panna Julka zachciala do domu :gwizdanie: o 2 to mi się już cycuszki śniły [br]Dopisany: 02 Styczeń 2010, 17:12_________________________________________________ Rzuciłeś kubkiem 9,90 zł w Pawel_PN's! powitac jak zdrowko? miales wpasc do Madasa a potem z Madasem do mnie w sylwka i co? grypsko mnie dopadło i moją żone, ale na pifko na pewno się spotkamy i to już niedługo no mam nadzieje... zapraszam będze w poznaniu od 15-17 stycznia to się coś wymyśli :gwizdanie: to zapraszamy na spota 17 stycznia na pewno wpadniemy
nike21 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Rzuciłeś kubkiem 9,90 zł w Pawel_PN's! powitac jak zdrowko? miales wpasc do Madasa a potem z Madasem do mnie w sylwka i co? grypsko mnie dopadło i moją żone, ale na pifko na pewno się spotkamy i to już niedługo no mam nadzieje... zapraszam będe w poznaniu od 15-17 stycznia to się coś wymyśli :gwizdanie: weekend... to moze flaszeczka?
marcys Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Rzuciłeś kubkiem 9,90 zł w Pawel_PN's! :> :> :> :good: powitac jak zdrowko? miales wpasc do Madasa a potem z Madasem do mnie w sylwka i co? grypsko mnie dopadło i moją żone, ale na pifko na pewno się spotkamy i to już niedługo no mam nadzieje... zapraszam będe w poznaniu od 15-17 stycznia to się coś wymyśli :gwizdanie: weekend... to moze flaszeczka? :> :> :> :good:
nike21 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 na pewno wpadniemy nie wpadaj... przyjedz
Madas Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Rzuciłeś kubkiem 9,90 zł w Pawel_PN's! powitac jak zdrowko? miales wpasc do Madasa a potem z Madasem do mnie w sylwka i co? grypsko mnie dopadło i moją żone, ale na pifko na pewno się spotkamy i to już niedługo no mam nadzieje... zapraszam będe w poznaniu od 15-17 stycznia to się coś wymyśli :gwizdanie: weekend... to moze flaszeczka? nie rozpijaj chlopaka
nike21 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 weekend... to moze flaszeczka? :> :> :> :good:
Rekomendowane odpowiedzi