wentyl Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 :hi: siema wszystkim poznaniakom jak tam dropgi u was dzisiaj :gwizdanie: :gwizdanie: siemanko nadal biało jak tam u Ciebie ? kiepsko ale jutro wale na Gorzów do roboty ciekawe czy zajade w tym śniegu przez tą zime mało roboty ale powoli do przodu małymi krokami :wallbash:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2010, 18:48_________________________________________________a jak tam wizyta w górach udana co
wentyl Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 no słyszałem że do Kłodawy śmigasz a Ty cvo też śmigasz ale po forum widze :naughty:
nike21 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Kłodawa? to w okolicach Koła... sól tam robią
wentyl Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Kłodawa? to w okolicach Koła... sól tam robią nie ta Kłodawa tylko ta koło gorzowa
nike21 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 to nawet nie wiedziałem, że tam też jest Kłodawa
Madas Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Witam wszystkich witaj witaj co tam dobrego
elmartinez Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 A stara bieda, byłem właśnie pod zamkiem na WOŚP zobaczyć jak się Wielkopolanie bawią....znudziło mi się i postanowiłem trochę pobuszować po forum A poza tym to muszę trochę z Wami wszystkim nawiązać jakiś kontakt
Madas Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 A stara bieda, byłem właśnie pod zamkiem na WOŚP zobaczyć jak się Wielkopolanie bawią....znudziło mi się i postanowiłem trochę pobuszować po forum a jakie kapelki grały, bo szczerze nawet nie wiem
nike21 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 a tez sie zastanawialem czy nie jechac... jak bedziesz mial czas to zapraszamy na spocik
Madas Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 ja nawet sił dzisiaj nie miałbym na WOSP ....
elmartinez Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 A stara bieda, byłem właśnie pod zamkiem na WOŚP zobaczyć jak się Wielkopolanie bawią....znudziło mi się i postanowiłem trochę pobuszować po forum a jakie kapelki grały, bo szczerze nawet nie wiem Jak ja byłem to akurat audio fils zapodawało a tez sie zastanawialem czy nie jechac... jak bedziesz mial czas to zapraszamy na spocik Hmmmm nie mówię nie
nike21 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 i co jest zamuły? pisać coś... nie krępować się - szkoda sznurka
elmartinez Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zdołowałeś mnie z tym whiskaczem. Też bym chętnie wypił a nie moge bo na antybiotykach jestem. Odechciało mi się pisać
Rekomendowane odpowiedzi