Bart-S Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 c**jnia Bart - z Tobą wiązałem największe nadzieje... Lecę na film, wpadnę jeszcze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Siema! Przeglądam właśnie listę do Bukowiny i... co jest kurva - gdzie się podzialiście? Tylko Madas jedzie? jedzie jeszcze Adas [br]Dopisany: 01 Luty 2010, 23:33_________________________________________________aaaa i Pepin jedzie z Agatą jeżeli zwolni się jakieś miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Siema! Przeglądam właśnie listę do Bukowiny i... co jest kurva - gdzie się podzialiście? Tylko Madas jedzie? wyglada na to ze tylko My.. a mialo tyle ludzi od nas jechac.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 tak wyszło .... co zrobić .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 ja 13stki nie dostałem bo nie miałem od kogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 ja też nie i chyba jak sam sobie nie dam nie dostanę nigdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 święta racja, trzeba iść do budżetówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szula298 Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Sorka za błędy... Poprawie się Teraz czas do pracy...A co do 80 było minęło teraz jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 witam z rarca wszystkich [br]Dopisany: 02 Luty 2010, 07:54_________________________________________________przepraszam za nieobecnosc na spocie bylo to spowodowane moim stanem zdrowia .[br]Dopisany: 02 Luty 2010, 07:56_________________________________________________czesc Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekkruk Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 [br]Dopisany: 02 Luty 2010, 08:32_________________________________________________ cześć Marcin no zaczynam się martwić o kolegę Rako [br]Dopisany: 01 Luty 2010, 20:41_________________________________________________wysyłałem Ci listę kontaktową ? bo nie pamiętam A co to za lista kontaktowa, jeśli można wiedzieć?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 siemka @ll Siema! Przeglądam właśnie listę do Bukowiny i... co jest kurva - gdzie się podzialiście? Tylko Madas jedzie? nie stać mnie na własne zachcianki a co dopiero żeby jeszcze komuś stawiać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 czesc Michu [br]Dopisany: 02 Luty 2010, 09:46_________________________________________________widze ze masz od rana agresora zalaczonego [br]Dopisany: 02 Luty 2010, 09:47_________________________________________________jade na zakupy bede za jakas chwilke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 to nie agresor tłumacze koledze o co kaman bo się dziwił... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 :hi: siema wszystkim piekny dzionek coś czuje dzisiaj bedzie :mysli: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vito_ Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 zagłosowałem na 21.02 , za 2 tyg może mnie nie być w Poznaniu... No nic trzeba się brać do roboty SESJA sama się nie zaliczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 ale katar meczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 ale katar meczy no to Adamie jakies koksy musisz zapodac co by sie nie przerodzilo w cos gorszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 no dzisiaj ma być śnieżna sodoma i gomorra - w Kaliszu sypie co chwila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 ale katar meczy no to Adamie jakies koksy musisz zapodac co by sie nie przerodzilo w cos gorszego no pojde do lekarza po zwolnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi