Madas Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Vario czytał kilka stron waszych wypocin a jak u Ciebie tak ogólnie ?[br]Dopisany: 08 Marzec 2010, 22:53_________________________________________________ ja już spadam spać... do juterka trzymaj się kolego
Rako Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Vario, co sie stało z twoim autem? co? uuu pechowa sprawa.....
Rako Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 tzn? w tył auta mu gosciu przyfasolił jak dobrze pamietam...
variocustoms Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Azunia gostek mi na maxa w d*pę wjechał i kasacja Madas znowu na maxa pod górkę u mnie
Azunia Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 tzn? w tył auta mu gosciu przyfasolił jak dobrze pamietam...
Rako Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Azunia gostek mi na maxa w d*pę wjechał i kasacja Madas znowu na maxa pod górkę u mnie Vario a co masz teraz na oku ?? czy juz cos kupiłes??
Azunia Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Azunia gostek mi na maxa w d*pę wjechał i kasacja Madas znowu na maxa pod górkę u mnie Przykro mi
Rako Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Azunia a jak tam Wasza niunia sie chowa wszystko śmiga jak nalezy ??
Azunia Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Azunia a jak tam Wasza niunia sie chowa wszystko śmiga jak nalezy ?? śmiga, na szczęście a jak Twoje autko?
Rako Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Azunia a jak tam Wasza niunia sie chowa wszystko śmiga jak nalezy ?? śmiga, na szczęście a jak Twoje autko? a tez odpukać wszystko tribi az milo słuchać
Azunia Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 co tam Yelo w pracy ?? nie, niedawno wrócił a czemu pytasz?
Rako Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 co tam Yelo w pracy ?? nie, niedawno wrócił a czemu pytasz? tak tylko, czyli zamiast chłopaka pocieszac po ciężkim dniu to sobie siedzisz i klikasz z nami :)heh [br]Dopisany: 08 Marzec 2010, 23:13_________________________________________________Fan co tam ?? Małej niema to troche mam przynajmniej spokoju
variocustoms Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 na razie wypożyczam auta z bemo 3 razy w tygodniu raz focus raz mondek a na oku hmm, nic specjalnego, nie napalam się na nic bo to zależy od mojego sponsora z UK ale się ociąga z decyzją
Azunia Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 :gwizdanie: Małej niema to troche mam przynajmniej spokoju a co Ona Ci takiego robi jak jest?
Rako Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 :gwizdanie: Małej niema to troche mam przynajmniej spokoju a co Ona Ci takiego robi jak jest? prowokatorka mała (ale by mi sie dostalo jakby to teraz przeczytala) smieje sie z biednego rakusia
Rekomendowane odpowiedzi