Rako Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Powitać Koleżanki i Kolegów [br]Dopisany: 09 Marzec 2010, 17:48_________________________________________________Co tam słychać ??u Was
malutka:) Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 witam wszystkich Wszyscy witają Ciebie :notworthy:
blind1 Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 czesc malenstwo [br]Dopisany: 09 Marzec 2010, 19:00_________________________________________________mialem dzis duzo zajec wlasnie przyjechalem do domu
malutka:) Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 czesc malenstwo maleństwo ?? też ładnie
Rako Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 czesc malenstwo [br]Dopisany: 09 Marzec 2010, 19:00_________________________________________________mialem dzis duzo zajec wlasnie przyjechalem do domu no to teraz relaksik wskazany
Rako Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 ide cos przekasic i zaraz bede oooo matko tylko nie jedzienie....niedawno wszamiłem kawał lazanii
malutka:) Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 ide cos przekasic i zaraz bede oooo matko tylko nie jedzienie....niedawno wszamiłem kawał lazanii Pan BÓG kazał sie dzielić wiesz??
blind1 Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 powiem ze pieknie czesc malenstwo maleństwo ?? też ładnie pieknie a nie ladnie
Rako Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 ide cos przekasic i zaraz bede oooo matko tylko nie jedzienie....niedawno wszamiłem kawał lazanii Pan BÓG kazał sie dzielić wiesz?? a jeszcze zostalo dosc duzo ....w piekarniku jak co to głodnych zapraszam
malutka:) Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 ide cos przekasic i zaraz bede oooo matko tylko nie jedzienie....niedawno wszamiłem kawał lazanii Pan BÓG kazał sie dzielić wiesz?? a jeszcze zostalo dosc duzo ....w piekarniku jak co to głodnych zapraszam he ! powiedział co wiedział-ja właśnie z Szamotuł wróciłam :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi