Rako Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Marcin ja widzialem , mowie Tobie takie ciasteczko ze ............ byłeś już u leśniczego, że taki odważny jesteś? bylem i powiedzial ze zrobi to w czynie spolecznym :polew: zaczynam sie gubić -wyjaśnijcie o co tu chodzi a takie tam takie... męskie rozmowy no to sobie po męsku rozmawiajcie a ja sobie pójde oj malenstwo nie nerwowo, bo zaczne sie obawiac malutka jest spokojna dziewczyna ...
fantastic Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 http://www.youtube.com/watch?v=twTX-eNXfUk a to ?
malutka:) Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Marcin ja widzialem , mowie Tobie takie ciasteczko ze ............ byłeś już u leśniczego, że taki odważny jesteś? bylem i powiedzial ze zrobi to w czynie spolecznym :polew: zaczynam sie gubić -wyjaśnijcie o co tu chodzi a takie tam takie... męskie rozmowy no to sobie po męsku rozmawiajcie a ja sobie pójde oj malenstwo nie nerwowo, bo zaczne sie obawiac malutka jest spokojna dziewczyna ... A co Ty o tym wiesz co ????
Rako Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Marcin ja widzialem , mowie Tobie takie ciasteczko ze ............ byłeś już u leśniczego, że taki odważny jesteś? bylem i powiedzial ze zrobi to w czynie spolecznym :polew: zaczynam sie gubić -wyjaśnijcie o co tu chodzi a takie tam takie... męskie rozmowy no to sobie po męsku rozmawiajcie a ja sobie pójde oj malenstwo nie nerwowo, bo zaczne sie obawiac malutka jest spokojna dziewczyna ... A co Ty o tym wiesz co ???? a chocby to że jeszcze żyje
malutka:) Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Marcin ja widzialem , mowie Tobie takie ciasteczko ze ............ byłeś już u leśniczego, że taki odważny jesteś? bylem i powiedzial ze zrobi to w czynie spolecznym :polew: zaczynam sie gubić -wyjaśnijcie o co tu chodzi a takie tam takie... męskie rozmowy no to sobie po męsku rozmawiajcie a ja sobie pójde oj malenstwo nie nerwowo, bo zaczne sie obawiac malutka jest spokojna dziewczyna ... A co Ty o tym wiesz co ???? a chocby to że jeszcze żyje jaja se robisz ??? nie dam sie za Ciebie zamknąć
blind1 Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 oj malenstwo jak w takiej malej i slicznej osobie moze byc tyle zlosci to chyba nie mozliwe [br]Dopisany: 09 Marzec 2010, 21:30_________________________________________________Maciej filmik rewela :polew: [br]Dopisany: 09 Marzec 2010, 21:31_________________________________________________ide na papierosa, zaraz bede
malutka:) Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 oj malenstwo jak w takiej malej i slicznej osobie moze byc tyle zlosci to chyba nie mozliwe myślisz że to złość ?? MYLISZ SIE !! to forum to nie miejsce na pokazywanie złości :gwizdanie:
Rako Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 oj malenstwo jak w takiej malej i slicznej osobie moze byc tyle zlosci to chyba nie mozliwe myślisz że to złość ?? MYLISZ SIE !! to forum to nie miejsce na pokazywanie złości :gwizdanie: spot tak samo
malutka:) Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 oj malenstwo jak w takiej malej i slicznej osobie moze byc tyle zlosci to chyba nie mozliwe myślisz że to złość ?? MYLISZ SIE !! to forum to nie miejsce na pokazywanie złości :gwizdanie: spot tak samo a co ?? inaczej myślałeś ???
Rako Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 oj malenstwo jak w takiej malej i slicznej osobie moze byc tyle zlosci to chyba nie mozliwe myślisz że to złość ?? MYLISZ SIE !! to forum to nie miejsce na pokazywanie złości :gwizdanie: spot tak samo a co ?? inaczej myślałeś ???
blind1 Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 oj malenstwo jak w takiej malej i slicznej osobie moze byc tyle zlosci to chyba nie mozliwe myślisz że to złość ?? MYLISZ SIE !! to forum to nie miejsce na pokazywanie złości :gwizdanie: przez te wykrzykniki obawiam sie coraz bardziej
drosdek Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 oj malenstwo jak w takiej malej i slicznej osobie moze byc tyle zlosci to chyba nie mozliwe myślisz że to złość ?? MYLISZ SIE !! to forum to nie miejsce na pokazywanie złości :gwizdanie: przez te wykrzykniki obawiam sie coraz bardziej chyba znikam bo mogę z odmachu dostać i dopiero będzie
malutka:) Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 oj malenstwo jak w takiej malej i slicznej osobie moze byc tyle zlosci to chyba nie mozliwe myślisz że to złość ?? MYLISZ SIE !! to forum to nie miejsce na pokazywanie złości :gwizdanie: przez te wykrzykniki obawiam sie coraz bardziej jeszcze nikogo nigdy nie pogryzłam-nie myślałam że taka straszna jestem-nie obawiajcie sie nikomu nic nie zrobie
Rako Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 oj malenstwo jak w takiej malej i slicznej osobie moze byc tyle zlosci to chyba nie mozliwe myślisz że to złość ?? MYLISZ SIE !! to forum to nie miejsce na pokazywanie złości :gwizdanie: przez te wykrzykniki obawiam sie coraz bardziej chyba znikam bo mogę z odmachu dostać i dopiero będzie kiedys trzeba przywyknąć ... [br]Dopisany: 09 Marzec 2010, 21:36_________________________________________________ oj malenstwo jak w takiej malej i slicznej osobie moze byc tyle zlosci to chyba nie mozliwe myślisz że to złość ?? MYLISZ SIE !! to forum to nie miejsce na pokazywanie złości :gwizdanie: przez te wykrzykniki obawiam sie coraz bardziej jeszcze nikogo nigdy nie pogryzłam-nie myślałam że taka straszna jestem-nie obawiajcie sie nikomu nic nie zrobie kamień mi spadł z serca [br]Dopisany: 09 Marzec 2010, 21:36_________________________________________________ ide na tego papierocha bo mi rak zdechnie co chcesz od raczka ??
blind1 Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 malenstwo j sie tylko z Toba drocze stokroteczko [br]Dopisany: 09 Marzec 2010, 21:54_________________________________________________ja od raczka nic nie chce dalem u tylko mnium
malutka:) Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 malenstwo j sie tylko z Toba drocze stokroteczko [br]Dopisany: 09 Marzec 2010, 21:54_________________________________________________ja od raczka nic nie chce dalem u tylko mnium skoro tak mówisz
Rekomendowane odpowiedzi