Szula298 Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 kto ma dostęp do koszulek bardzo tanich ? kolor czarny oczywiście w różnych rozmiarach oj niestety.... A z tylu coś dajemy ?? jeśli ktoś będzie chciał to sobie Nicka zrobi za dopłatą JA nawet za dopłata chce nicka na pelecach ale kozak...
Rako Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 kto ma dostęp do koszulek bardzo tanich ? kolor czarny oczywiście w różnych rozmiarach oj niestety.... A z tylu coś dajemy ?? jeśli ktoś będzie chciał to sobie Nicka zrobi za dopłatą JA nawet za dopłata chce nicka na pelecach ale kozak...
Madas Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 ja bym musiał mieć szerokie plecy żeby moj nick zmiesic, ale niestety takich nie mam myślę Rafał że spokojnie się zmieści
Pepin Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 Mam pytanie .. założyłem topic w dziale Sugestie i uwagi dotyczcy tego gdzi ei jak zadawać pytania do Zarządu ... ale ktoś go wywalił ... czy to normalna polityka na tym forum ? i drugie pytanei ... dotyczy punktu - klub stał się czyjąś własnością 3. Właściciel Klubu zarządza nim wraz z Zarządem Klubu, którego skład jest następujący: Hugo - Prezes adamq, Cuber, Flyer, lukaszr, miron78, Musashi, Poziek, slaweq, Wihajster - członkowie Zarządu Klubu. Coś ktoś mi opowie jakąś sympatyczną bajkę, zanim wywalę naklejkę z mojego auta ?
Madas Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 Mam pytanie .. założyłem topic w dziale Sugestie i uwagi dotyczcy tego gdzi ei jak zadawać pytania do Zarządu ... ale ktoś go wywalił ... czy to normalna polityka na tym forum ? i drugie pytanei ... dotyczy punktu - klub stał się czyjąś własnością 3. Właściciel Klubu zarządza nim wraz z Zarządem Klubu, którego skład jest następujący: Hugo - Prezes adamq, Cuber, Flyer, lukaszr, miron78, Musashi, Poziek, slaweq, Wihajster - członkowie Zarządu Klubu. Coś ktoś mi opowie jakąś sympatyczną bajkę, zanim wywalę naklejkę z mojego auta ? a to już Karol pytania do zarządu ale właściwego .... bo są rzeczy których człowiek nie ogarnia ... ja tego np nie ogarniam
Szula298 Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 pepin a ja dopiero od ciebie naklejkę kupiłem... i w dodatku chce koszulkę ...
Pepin Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 nie mówcie że sie forum rozlatuje.... ja nic nei mówię .. tylko czytam- regulamin się rozrasta a konkretów nie ma .. za to można takei kwiatki znaleźć: http://www.a4-klub.pl/smf/sugestie_i_uwagi/dlaczego_admin_ma_prawo_do_podgladania_naszych_hasel-t121942.0.html;new#new
drosdek Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 wszystkim może mi ktoś powiedziec, czemu nie mam w zakładce sprzedam nowy wątek? chciałem dać ogłoszenie i du... :gwizdanie:
Pepin Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 wszystkim może mi ktoś powiedziec, czemu nie mam w zakładce sprzedam nowy wątek? chciałem dać ogłoszenie i du... :gwizdanie: może za mało piszesz/napisałeś postów .. na AKP trzeba chyab mieć ze 100 postów żeby coś sprzedać
malutka:) Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 wszystkim może mi ktoś powiedziec, czemu nie mam w zakładce sprzedam nowy wątek? chciałem dać ogłoszenie i du... :gwizdanie: bo jest za mała pojemność na Twoje ogłoszenie
Rako Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 wszystkim może mi ktoś powiedziec, czemu nie mam w zakładce sprzedam nowy wątek? chciałem dać ogłoszenie i du... :gwizdanie: może za mało piszesz/napisałeś postów .. na AKP trzeba chyab mieć ze 100 postów żeby coś sprzedać Pepin ma racje min chyba 100 postów...
drosdek Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 wszystkim może mi ktoś powiedziec, czemu nie mam w zakładce sprzedam nowy wątek? chciałem dać ogłoszenie i du... :gwizdanie: bo jest za mała pojemność na Twoje ogłoszenie ke? nie no postów dużo pisze.... ale pewnie się liczy uczestnictwo w rozmowach na całym forum...[br]Dopisany: 10 Marzec 2010, 21:07_________________________________________________Dobra do szukam kogoś kto wrzuci tekst grzecznościowo
Rako Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 wszystkim może mi ktoś powiedziec, czemu nie mam w zakładce sprzedam nowy wątek? chciałem dać ogłoszenie i du... :gwizdanie: bo jest za mała pojemność na Twoje ogłoszenie ke? nie no postów dużo pisze.... ale pewnie się liczy uczestnictwo w rozmowach na całym forum...[br]Dopisany: 10 Marzec 2010, 21:07_________________________________________________Dobra do szukam kogoś kto wrzuci tekst grzecznościowo jak chcesz moge pomoc...
Piechol Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 drosdek 5. Dostęp do odczytu działu mają wszyscy oprócz użytkowników niezalogowanych oraz ze statusem Newbie. Ograniczyliśmy również możliwość ogłaszania wątków o sprzedaży dla osób, którzy posiadają mniej niż 30 wysłanych postów, gdyż chcemy uniknąć spamowania i logowania się osób, tylko i wyłącznie w celu zamieszczenia ogłoszenia o sprzedaży - jest sporo osób, które założyły konta tylko po to żeby umieścić takie ogłoszenie i więcej ani razu się nawet nie zalogowały. także wal jeden post w technicznych
drosdek Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 Co tam się Wam śmiać zachciało? Zdobyłem tego jednego oczekiwanego posta - victoria Rako jednak pomógł dać ogłoszenie dziękować
Rako Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 ahahaha oooohhohoh aaaaaaaaaaaa [br]Dopisany: 10 Marzec 2010, 21:25_________________________________________________ Co tam się Wam śmiać zachciało? Zdobyłem tego jednego oczekiwanego posta - victoria Rako jednak pomógł dać ogłoszenie dziękować cała przyjemność po mojej stronie
drosdek Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 odkupiłeś swoje grzechy rako a tak swoją drogą to czy ktoś zmieniał może zarówkę h7 z przodu? przepaliła mi się małpa i muszę zmienić ;( ech...
Rekomendowane odpowiedzi