malutka:) Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 oczywiscie przez pare dni to zlalem, ale dzis juz nie moglem bo zaczelo bolec dosc mocno. i zjebka od konowala ze tak pozno sie zglosilem bo wdarlo sie zakarzenie no i błąd bo zakażenie to problem
blind1 Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 po jej okladach moge dostac czegos gorszego od zakarzenia
Rako Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 po jej okladach moge dostac czegos gorszego od zakarzenia
malutka:) Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 po jej okladach moge dostac czegos gorszego od zakarzenia no wiesz -taka ładna i coś gorszego byś chciał...
blind1 Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 wiem, wiem dzis dostalem zastrzyk i jeszcze dwa musze przyjac no i antybiotyki z niezlym powerem
Rako Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 Piotrek mam bardzo dużo roboty :kox: poprostu potrzebujesz pracownika
blind1 Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 po jej okladach moge dostac czegos gorszego od zakarzenia no wiesz -taka ładna i coś gorszego byś chciał... pozostawiam to bez komentarza
malutka:) Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 po jej okladach moge dostac czegos gorszego od zakarzenia no wiesz -taka ładna i coś gorszego byś chciał... pozostawiam to bez komentarza widziałam na NK :>
Rako Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 po jej okladach moge dostac czegos gorszego od zakarzenia no wiesz -taka ładna i coś gorszego byś chciał... pozostawiam to bez komentarza no co ładna żonka
blind1 Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 Piotrek mam bardzo dużo roboty :kox: ja w poniedzialek pewnie tez bede mial urwanie glowy zanim wszystko znow ogarne [br]Dopisany: 11 Marzec 2010, 20:05_________________________________________________ po jej okladach moge dostac czegos gorszego od zakarzenia no wiesz -taka ładna i coś gorszego byś chciał... pozostawiam to bez komentarza widziałam na NK :> ale tam jestem z paroma kobietami na fotkach
malutka:) Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 Piotrek mam bardzo dużo roboty :kox: ja w poniedzialek pewnie tez bede mial urwanie glowy zanim wszystko znow ogarne [br]Dopisany: 11 Marzec 2010, 20:05_________________________________________________ po jej okladach moge dostac czegos gorszego od zakarzenia no wiesz -taka ładna i coś gorszego byś chciał... pozostawiam to bez komentarza widziałam na NK :> ale tam jestem z paroma kobietami na fotkach czekaj sprawdze
Rako Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 nauczyć się cytować cos sie musialo sp***dolic bo chcialem poprawic i nadal tak samo bylo....
Madas Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 nauczyć się cytować cos sie musialo sp***dolic bo chcialem poprawic i nadal tak samo bylo.... ale już się chyba naprawiło co [br]Dopisany: 11 Marzec 2010, 20:08_________________________________________________ siemanderros malczik
fantastic Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 malutka co ty za ciało skanujesz w avatarze ? można prosić troszku wolniiij
Rekomendowane odpowiedzi