malutka:) Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 pewnie ze o Twojej lepiej , tu musze przyznac racje że niby o czyjej ?? jak napisalas o swojej czyli o Twojej to tez sie zgadzam a następna w kolejce bedzie Twoja w tym wypadku to raczej nic ciekawego no moja też nie alez iz owszem i kończy sie rozmowa o mojej d*pie dobra ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 malenstwo ja Ciebie przywoluje do porzadku , chyba ze z Toba [br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 21:59_________________________________________________szkoda [br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 22:00_________________________________________________jak posiedze godzinke na silce to o 21.00 jestem poskladany w wyrku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutka:) Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 malenstwo ja Ciebie przywoluje do porzadku , chyba ze z Toba [br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 21:59_________________________________________________szkoda wiesz kiedy jest szkoda ?? jak teściowa wpadnie do studni a jeszcze większa jak ją ktoś wyciągnie To jest szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 jak teściowa wpada do studni to najlepiej jakby wody w niej nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 piotrek w profilu masz mój gg wystarczy kliknąćikonkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Firefox nie jest w stanie otworzyć tego adresu, ponieważ protokół "gg" nie jest przypisany do żadnego programu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutka:) Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 jak teściowa wpada do studni to najlepiej jakby wody w niej nie było wszystko jedno-byle nikogo w pobliżu nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Nikuś coś zmienił w podwieszeniu w tytule wątku tylko dopisałem "godzina" i w podwieszeniu "godz" zamieniłem na "godzina" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Nikuś coś zmienił w podwieszeniu w tytule wątku tylko dopisałem "godzina" i w podwieszeniu "godz" zamieniłem na "godzina" już doszedłem do tego .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Firefox nie jest w stanie otworzyć tego adresu, ponieważ protokół "gg" nie jest przypisany do żadnego programu. Opera musi uruchomić aplikację „Gadu-Gadu - program główny”, aby otworzyć ten odnośnik: gg://6695567 Czy chcesz kontynuować? . . . .zapomniałem gdzie w FF sie to przypisuje ale spróbuj otworzyć GG najpierw i potem kliknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Firefox nie jest w stanie otworzyć tego adresu, ponieważ protokół "gg" nie jest przypisany do żadnego programu. u mnie działa bez problemu na Firefoxie 3.6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 nie mam FF już to ci nie pomogę[br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 22:12_________________________________________________ Cześć malutka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutka:) Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 nie mam FF już to ci nie pomogę[br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 22:12_________________________________________________ Cześć malutka hej !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 ide sie wyłożyć do góry kołami :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 ok dam radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 piotrek w profilu masz mój gg wystarczy kliknąćikonkę Maciej zmeczony jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Wszystkich Serdecznie Zapraszamy[br] [br]NA SPOTY: PARKING KING CROSS poziom -2 _________________________________________________ SPOT 21 MARZEC GODZINA 16:00 _________________________________________________*GALERIA ZDJĘĆ ZE SPOTÓW* _________________________________________________[br]ZAPRASZAMY RÓWNIEŻ NA: *SPOTY KALISKIE* *SPOTY W PILE* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 a Ty co Fany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 malenstwo ja Ciebie przywoluje do porzadku , chyba ze z Toba [br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 21:59_________________________________________________szkoda wiesz kiedy jest szkoda ?? jak teściowa wpadnie do studni a jeszcze większa jak ją ktoś wyciągnie To jest szkoda moje drogie malenstwo w prawdzie masz racje ale.......... jak tesciowa wpadnie do studni to ch... wode strzeli a bydle przezyje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi