Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tyy Musa....czasami w czoraj w kill bilu nie grałeś?? :mysli:

:bag:[br]Dopisany: 18 Marzec 2010, 23:20_________________________________________________normalnie, chodzicie spac jak w przedszkolu :cool1::decayed:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Marcin te ceny dywaników to podałeś do B7 czy do B5? czy może nie ma znaczenia do jakiego modelu... :mysli:

Opublikowano

:hi:

Osłona zamontowana :decayed: Teraz tylko czekam na nowe lampki :gwizdanie:[br]Dopisany: 19 Marzec 2010, 01:46_________________________________________________Ok jestem po pracy spijam browara i lece spac :kox:

Opublikowano

OoO dzisiaj pierwszy :naughty:

Dzien Dobry :bry:

Opublikowano

sciemka z rana :hi::decayed:[br]Dopisany: 19 Marzec 2010, 08:30_________________________________________________wstawac leniuszki szkoda dnia :gwizdanie:

Opublikowano

dzien doberek :hi::naughty:[br]Dopisany: 19 Marzec 2010, 08:41_________________________________________________

Marcin te ceny dywaników to podałeś do B7 czy do B5? czy może nie ma znaczenia do jakiego modelu... :mysli:

identyczne sa do B6 i B7. do B5 nie wiem, ale sadze ze podobne. jak co mam bdb - max rabat. :naughty::cool1:

Opublikowano

siemandero Musash, ale z ciebie ranny ptaszek :wink4:[br]Dopisany: 19 Marzec 2010, 08:44_________________________________________________wyslalem Tobie kiedys cos na PW, ale jest juz nie aktualne rozgryzlem ten temacik sam :naughty:[br]Dopisany: 19 Marzec 2010, 08:45_________________________________________________ide po kawulca Tobie tez Marcinie zrobic? :naughty:

Opublikowano

siemandero Musash, ale z ciebie ranny ptaszek :wink4:[br]Dopisany: 19 Marzec 2010, 08:44_________________________________________________wyslalem Tobie kiedys cos na PW, ale jest juz nie aktualne rozgryzlem ten temacik sam :naughty:[br]Dopisany: 19 Marzec 2010, 08:45_________________________________________________ide po kawulca Tobie tez Marcinie zrobic? :naughty:

hejka. oczywiscie poprosze. oooo, sorki, :embarrassed: :gwizdanie: a coz to bylo? i co sie okazalo? :good:

Opublikowano

nie scanowal mi vag silnika, bo go nie odpalilem :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 19 Marzec 2010, 08:57_________________________________________________ :kawa: uwazaj goraca :wink4::naughty:

Opublikowano

nie scanowal mi vag silnika, bo go nie odpalilem :polew: :polew: :polew:

hahahaha, no a ja zawsze was prosze o uruchamianie silnikow do VAGowania

poza tym autoskana sie nei uzywa. zabiera za duzo czasu. a czesto sie wiesza.[br]Dopisany: 19 Marzec 2010, 09:00_________________________________________________

:kawa: uwazaj goraca :wink4::naughty:

ok, dzieki :kawa:

Opublikowano

nie scanowal mi vag silnika, bo go nie odpalilem :polew: :polew: :polew:

hahahaha, no a ja zawsze was prosze o uruchamianie silnikow do scanowania.

poza tym autoskana sie nei uzywa. zabiera za duzo czasu. a czesto sie wiesza.

czlowiek uczy sie na bledach tylko czsem lepiej na cudzych bo wlasne casami duzo kosztuja :gwizdanie:

Opublikowano

czlowiek uczy sie na bledach tylko czsem lepiej na cudzych bo wlasne casami duzo kosztuja :gwizdanie:

a z furaczem wszystko ok? :mysli:

Opublikowano

generalnie vag nie znalaz zadnych bledow wiec niby jest wszystko :good: . czasami ma motorek chwilowy spadek obrotow ,dzieje sie tak czasmi.[br]Dopisany: 19 Marzec 2010, 09:07_________________________________________________bede musial juz spidalac, musze ogarnac jeszcze pare spraw przed praca[br]Dopisany: 19 Marzec 2010, 09:11_________________________________________________milego dzionka wszystkim zycze :good:[br]Dopisany: 19 Marzec 2010, 09:12_________________________________________________narson, do pozniej :wink4:

Opublikowano

cześć wszystkim :hi:

znowu zapowiada się ładna pogoda :naughty:

Opublikowano

jakze mozeby byc inaczej, wiosna wlasnie nadchodzi wielkimi krokami. :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

:siema:

identyczne sa do B6 i B7. do B5 nie wiem, ale sadze ze podobne. jak co mam bdb - max rabat. :naughty::cool1:

to jakby co to w sprawie dywaników się do Ciebie zgłoszę bo i tak muszę kupić...

Opublikowano

:siema:

to jakby co to w sprawie dywaników się do Ciebie zgłoszę bo i tak muszę kupić...

ok. moze sobie bym tyl rowniez dokupil :cool1:

Opublikowano

ja na przód potrzebuje... w zasadzie to tylko dla kierowcy

Opublikowano

ja na przód potrzebuje... w zasadzie to tylko dla kierowcy

ja też :)