Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

powitalski z ranca :hi:[br]Dopisany: 20 Marzec 2010, 06:58_________________________________________________nie mialem za duzo lektury od wczoraj rana :przebiegly:[br]Dopisany: 20 Marzec 2010, 07:13_________________________________________________a dzis pewnie i tak odsypiacie wczorajsze imprezki :mysli:

Opublikowano
:hi: ja za niedługo jadę z grupą seminaryjną na "seminarium w terenie"... miazga :polew:
Opublikowano

:hi: ja za niedługo jadę z grupą seminaryjną na "seminarium w terenie"... miazga :polew:

czesc Wojtek, to szykuje sie tobie fajna wycieczka :polew:[br]Dopisany: 20 Marzec 2010, 07:44_________________________________________________a ja musze dzis do pracy :disgust:[br]Dopisany: 20 Marzec 2010, 07:45_________________________________________________ide po kawulca, zaraz bede

Opublikowano

czesc Wojtek, to szykuje sie tobie fajna wycieczka :polew:[br]Dopisany: 20 Marzec 2010, 07:44_________________________________________________a ja musze dzis do pracy :disgust:

fajnie nie bedzie, bo nawet browara się siorbnę... jade do chaty po południu... i nie będę na spocie jutro... :wallbash:

Opublikowano

ja quwa tez nie bede i to nie na jednym :(

Opublikowano

ja quwa tez nie bede i to nie na jednym :(

no życie... :thumbdown: ale nie ma co się rozczulać i trzeba brnąć dalej :wink4:[br]Dopisany: 20 Marzec 2010, 07:49_________________________________________________na poprawę nastroju :decayed:

Wchodzi student na egzamin ustny. Profesor zadaje pierwsze pytanie, student milczy. Drugie pytanie, student milczy. Trzecie pytanie, student milczy.

- Przykro mi, będzie musiał się pan zgłosić w sesji poprawkowej - mówi profesor.

- A jak zacznę chodzić po ścianach i suficie to da mi pan 3.0? - pyta student.

- Eeeee, no w porządku, jak pan przejdzie po suficie, dam panu 3.0.

Student wstaje, wchodzi po ścianie, chodzi po suficie, profesor w szoku wziął indeks i już chce wpisywać studentowi 3.0.

- A jak zacznę lewitować to da mi pan 4.0?

- Eeeee, w porządku.

Student zaczyna lewitować, podlatuje do okna, macha komuś tam za oknem, przelatuje cały gabinet. Profesor w szoku, chce już wpisywać 4.0 kiedy student mówi:

- A jak wyciągnę interes i wysikam się na pana, a pan będzie suchutki, to da mi 5.0?

- Dobrze.

Student staje na biurku, wyciąga fujarę i zaczyna lać na profesora. Profesor cały mokry krzyczy:

- Cóż pan wyprawia, co pan sobie myśli?! Co to ma znaczyć?!

Na co student odpowiada ze stoickim spokojem:

- Może być 4.0. :polew:

Opublikowano
:polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 20 Marzec 2010, 07:53_________________________________________________a wiesz Wojtasie ile ma jaj prezydent usa?[br]Dopisany: 20 Marzec 2010, 07:54_________________________________________________oba ma :polew:
Opublikowano

kiedyś było tego full :naughty: tak jak miała się zmienić nazwa białego domu na czarny barak :decayed:

Opublikowano

kiedyś było tego full :naughty: tak jak miała się zmienić nazwa białego domu na czarny barak :decayed:

:polew:[br]Dopisany: 20 Marzec 2010, 07:59_________________________________________________ide wszamolic jakies sniadanko, bo pewnie pozniej nie dam rady :disgust:[br]Dopisany: 20 Marzec 2010, 08:00_________________________________________________musze podjechac do szefa i podlaczyc mu rutera. bo ten quwa niemiec nic nie potrafi sam zrobic :przebiegly:[br]Dopisany: 20 Marzec 2010, 08:02_________________________________________________instrucja nie jest po koreansku :naughty:

Opublikowano

to zaplusujesz ładnie :naughty: ja muszę zrobić sobie jakieś kanapki na drogę... :laghing2:

Opublikowano

siema łotry :hi:[br]Dopisany: 20 Marzec 2010, 09:22_________________________________________________spidalam do pracy, milego dzionka zycze :good:[br]Dopisany: 20 Marzec 2010, 09:23_________________________________________________po pracy zawitam, moze juz nie bedziecie spali :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano

Jutro chyba nie dojade niestety .... :confused4:

Opublikowano

Mam pytanko.Wybiera się ktoś może jutro na giełdę lub ma niedaleko aby podjechać.Potrzebuję kupić jedną rzecz , a niestety nie mogę nigdzie tego trafić :wallbash:

Opublikowano

dzien doberek. :hi:[br]Dopisany: 20 Marzec 2010, 10:09_________________________________________________

Mam pytanko.Wybiera się ktoś może jutro na giełdę lub ma niedaleko aby podjechać.Potrzebuję kupić jedną rzecz , a niestety nie mogę nigdzie tego trafić :wallbash:

co trzeba?

zagadaj do deszcza moze jezczre nie byl :hi:

Opublikowano

Jutro chyba nie dojade niestety .... :confused4:

ja raczej też nie :gwizdanie: :cool1:
Opublikowano

1. Hugo, napisz na PW co .. jak pojadę na Porszakowe jazdy to zajdę na giełdę

2. Chce ktoś karte V-Power Club na Shella .. dostałęm 2 sztuki dla znajomych .. jedna mi została ?

Opublikowano

Siemka :bry: