drosdek Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 no to do pozniej ja chwilke posiedze Musa a Ty dziś będziesz na spocie ?
Musashi Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 no to do pozniej ja chwilke posiedze Musa a Ty dziś będziesz na spocie ? zobacze, jednak nie wiem czy dam rade. przyjechala do mnie wczoraj rodzinka w dosyc duzym skladzie, i glupio ich zostawiac samych...
drosdek Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 no to do pozniej ja chwilke posiedze Musa a Ty dziś będziesz na spocie ? zobacze, jednak nie wiem czy dam rade. przyjechala do mnie wczoraj rodzinka w dosyc duzym skladzie, i glupio ich zostawiac samych... inna rodzina w KC na Ciebie czeka ja też głupio zostawić
Musashi Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 inna rodzina w KC na Ciebie czeka ja też głupio zostawić no ale z nia mam mozliwosc widziec sie co 2 tygodnie, z niektorymi nawet czesciej. z rodzona rodzina 1 - 2 x na rok
drosdek Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 inna rodzina w KC na Ciebie czeka ja też głupio zostawić no ale z nia mam mozliwosc widziec sie co 2 tygodnie, z niektorymi nawet czesciej. z rodzona rodzina 1 - 2 x na rok tak często przyjacielu Cię dawno nikt nie widział... ale wiem o co chodzi, jaja sobie robię oczywiście wszyscy czekają aż się zjawisz
Szula298 Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 I jestem w Poznaniu w browarze hehe wpada ktoś na kawe ?
Musashi Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 I jestem w Poznaniu w browarze hehe wpada ktoś na kawe ? na produkcje sie dostales? ide wypic kawke z rodzinka zerkne za jakis moment inna rodzina w KC na Ciebie czeka ja też głupio zostawić no ale z nia mam mozliwosc widziec sie co 2 tygodnie, z niektorymi nawet czesciej. z rodzona rodzina 1 - 2 x na rok tak często przyjacielu Cię dawno nikt nie widział... ale wiem o co chodzi, jaja sobie robię oczywiście wszyscy czekają aż się zjawisz
Szula298 Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 I jestem w Poznaniu w browarze hehe wpada ktoś na kawe ? na produkcje sie dostales? ide wypic kawke z rodzinka zerkne za jakis moment inna rodzina w KC na Ciebie czeka ja też głupio zostawić no ale z nia mam mozliwosc widziec sie co 2 tygodnie, z niektorymi nawet czesciej. z rodzona rodzina 1 - 2 x na rok tak często przyjacielu Cię dawno nikt nie widział... ale wiem o co chodzi, jaja sobie robię oczywiście wszyscy czekają aż się zjawisz Nie zawiozłem moje kochanie na uczelnie powinołem jej laptopa i siedze w browarze a potem na spocik
Szula298 Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Grunt że nie na głowe.... :gwizdanie: I jak po kawie ?
Musashi Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Grunt że nie na głowe.... :gwizdanie: I jak po kawie ? w trakcie, wpadlem zerknac czy kto cos napisal
Szula298 Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Hehe można i tak... czyli w pełni kontrolujesz życie na forum....
wicek2.8 Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 no co za pogoda, pada i pada no nie ciekawie dzis jest
Szula298 Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Spoko spot jest w podziemiach to damy rade
Musashi Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Hehe można i tak... czyli w pełni kontrolujesz życie na forum.... :naughty: korzystam jak mam chwile, zeby tutaj pogadac, ostatnio kupa roboty w pracy, klienci odreagowuja po ubieglorocznej stagnacji
Szula298 Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 A będzie ktoś w KC dzisiaj w ogóle ...? :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 A będzie ktoś w KC dzisiaj w ogóle ...? :gwizdanie: zapewne mnostwo ludzi, ciagle ktos tam robi zakupy
Szula298 Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 A będzie ktoś w KC dzisiaj w ogóle ...? :gwizdanie: zapewne mnostwo ludzi, ciagle ktos tam robi zakupy Hehe to sie domyslam ... ale czy ktoś na spota ma zamiar podjechać ?
Rekomendowane odpowiedzi