Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja zrobiłem 2gi raz kopytka .. jeszcze 1-2 razy i wyjdzie ideał mojej babci .. tfarde sztuki ..

bo w knajpach zawsze dają takie rozmemłane kluchy .. a kopytko z nazwy już ma być twarde

:kox:

uwielbiam kopytka .... z cebulką :kox: :kox:

nima jak gzik i pyry :naughty::kox:
  • Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja zrobiłem 2gi raz kopytka .. jeszcze 1-2 razy i wyjdzie ideał mojej babci .. tfarde sztuki ..

bo w knajpach zawsze dają takie rozmemłane kluchy .. a kopytko z nazwy już ma być twarde

kup sobie boczek, pokrój w kosteczkę, usmaż i weź takie 1-2 dniowe kopytka i przesmaż je ... wtedy masz takie chrupiące .. pyszka ...

jak kopytka są duże to warto pokroić w mniejsze kosteczki - wtedy prawie każda strona daje się super przysmażyć :)[br]Dopisany: 22 Marzec 2010, 22:19_________________________________________________

nima jak gzik i pyry :naughty::kox:

to nie gzik i pyry ... poza tym ja pochodzę z takiej Polski gdzie pyzy to pyzy , a nie jak tu w WLKP .. bułki na parze :D

Opublikowano

czesc wszystkim :hi:

Opublikowano

:hi:[br]Dopisany: 22 Marzec 2010, 22:24_________________________________________________dobra nic ja uciekam Panowie :) Miłej nocki :hi: do juterka
Opublikowano

:hi:

cześć bo IN

czy cześć bo OUT ?

cześć :)

Opublikowano

cześć bo IN

czy cześć bo OUT ?

cześć :)

raczej in[br]Dopisany: 22 Marzec 2010, 22:29_________________________________________________quwa , zaweszylem wczesniej na forum co bym nie mial duzo zaleglosci ale sie nie odezwalem, mialem zadanie domowe. staremu padl laptłok z danymi firmy :polew:. dobrze mu tak tysiac razy mu mowilem ze takie sprawy zapisuje sie na dysku zewnetrznym :naughty:[br]Dopisany: 22 Marzec 2010, 22:33_________________________________________________heh. odzysskalem dane, mial dwie partycje. dane firmowe nie byly na szczesie na partycji systemowej. wiec je kopnolem na swoj zewnetrzny wiec sprawa zalatwiona.

Opublikowano

nic trzeba spadać spać :hi:

Opublikowano

a może posapać :P

Madas, dzwonił jakiś Błażej ?

Opublikowano

nie omieszkalem sobie zrobic kopi z przelewami i fakturami, teraz sprawdze d.... co w tej firmie idzie na lewo poza tym co wiem :przebiegly:[br]Dopisany: 22 Marzec 2010, 22:42_________________________________________________to kolorowych snow Panowie

Opublikowano

a może posapać :P

Madas, dzwonił jakiś Błażej ?

nie dzwonił ....
Opublikowano

ja spidalam do wyrka

[br]Dopisany: 22 Marzec 2010, 22:52_________________________________________________narson, do jutra

Opublikowano

Madas kiedy ponownie zostaniesz tatusiem? na kiedy termin porodu ?

Opublikowano

na dziś :gwizdanie:

Opublikowano

:hi: :gwizdanie: :cool1:[br]Dopisany: 23 Marzec 2010, 05:24_________________________________________________

o Ty kurde :polew: Ja se czytam a ten Mnie wyprzedzil od razu z kapeluszem :decayed:

Opublikowano

dobly :hi:, znow nie jesrem pierwszy :kwasny::polew:[br]Dopisany: 23 Marzec 2010, 06:22_________________________________________________

:hi: :gwizdanie: :cool1:[br]Dopisany: 23 Marzec 2010, 05:24_________________________________________________

o Ty kurde :polew: Ja se czytam a ten Mnie wyprzedzil od razu z kapeluszem :decayed:

milej pracy Adamie :cool1: :gwizdanie:

Opublikowano

dzieki :decayed:

Opublikowano

znow musisz sam zaapidalac ? :mysli:

Opublikowano
:hi: trzeba otworzyć nowy temat chyba: "ranne twarde pytki" czy coś :mysli::decayed:
Opublikowano

znow musisz sam zaapidalac ? :mysli:

co wtorek tak :gwizdanie: