Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wow...straż miejska umorzyła mi mandat 100zl i 1 pkt , za parkowanie na zakazie, hyhyhy , jednak są też ludzie w porzadku :good:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja takie rzeczy zalatwiam dzwoniac do kolegi :gwizdanie:

Opublikowano

ja bez znajomości takie rzeczy załatwiam, co dopiero by było jak bym je miał... :wink4::tongue4::naughty:

Opublikowano

czołem wszystkim :)

Opublikowano

czesc Maciek :hi:

Opublikowano

siemka :wink4:

Opublikowano

co tam panowie słychać?[br]Dopisany: 17 Grudzień 2008, 15:18_________________________________________________i pani oczywiście :)

Opublikowano

fajrant sie zbliza wielkimi krokami :decayed:

Opublikowano

Pani wybiera sie na zakupy, ze swoim panem, jak wróci z pracy... :rolleyes:

Opublikowano

ja bez znajomości takie rzeczy załatwiam, co dopiero by było jak bym je miał... :wink4::tongue4::naughty:

a nie bylu ubrani na bialo czerwono i nie mieli dlugiej siwej brody Ci stranicy miejscy?? :decayed:

Opublikowano

nie to był mandat z monitoringu miasta , dostałem go 2 msc temu i dopiero teraz , zebrało mi się na dzwonienie hyhyhy , christmas gift od SM :naughty:

Opublikowano

Ja już po pracy od jakiegoś czasu i zanudzam w domu i robie obiad :)[br]Dopisany: 17 Grudzień 2008, 15:25_________________________________________________ale tu cisza :)

Opublikowano

dzisiaj 20:45 tvp2 ogladamy i kibicujemy LECHowi zdobyc 3 pkt i awansowac do 1/16 finalow :good:

Opublikowano

siema - wczoraj napierniczaliśmy na L - i prawie mi dziś na światłach na wilczaku w du... wjechała, ale że stałem pierwszy to podjechałem do przodu, normalnie na Polskich drogach to jak na wojnie - ze wszystkich stron Cię atakują. Pan instruktor tylko machnął ręką na przeprosiny i to by było na tyle. Normalnie takiemu to bym kulasy poprzetrącał żeby juz więcej za kółko nie siadał.

Opublikowano

bless :hi:

wow...straż miejska umorzyła mi mandat 100zl i 1 pkt , za parkowanie na zakazie, hyhyhy , jednak są też ludzie w porzadku :good:

no to nieźle masz szczęście którego ja niestety nie mam w takich sprawach...

ja takie rzeczy zalatwiam dzwoniac do kolegi :gwizdanie:

dobrze wiedzieć :gwizdanie:

Opublikowano

adam czytales PW?

siema - wczoraj napierniczaliśmy na L - i prawie mi dziś na światłach na wilczaku w du... wjechała, ale że stałem pierwszy to podjechałem do przodu, normalnie na Polskich drogach to jak na wojnie - ze wszystkich stron Cię atakują. Pan instruktor tylko machnął ręką na przeprosiny i to by było na tyle. Normalnie takiemu to bym kulasy poprzetrącał żeby juz więcej za kółko nie siadał.

od kilku dni w poznaniu jest masakra slisko!!! niby temp na plusie ale niewazne o ktorej godzinie, w dzien czy wieczorem... non stop mi sie trakcja pali i abs wali w pedal... a w zakretach fajnie zarzuca dupka :naughty:

[br]Dopisany: 17 Grudzień 2008, 18:15_________________________________________________i znowu wszystkich gdzies wywialo... :gwizdanie:

Opublikowano

no czytałem.... myslę że się jakoś zgadamy ...w sobotę napisze jak z czasem bo dopiero teraz jestm wolny po pracy ... :)

Opublikowano

Haj, tylko 3 strony napisaliście, słabo. Ślisko jest ale nie przez niskie temperatury tylko przez brud-maź, stałem w korku w Swarzędzu przy ETC bo ktoś komuś d*pę przestawił. Radzę trzymać dystans dojeżdżając do skrzyżowania bo można na pieska się zabawić hihi a potem problemy

Opublikowano

wczoraj na wysokości VW w antoninku ul,Warszawska chyba .....gość tak przyjebał w dupe golfa że skasował cały przód a w golfie szyba z przodu poszła w 3 d*py... już nie wspomnę o tym że bagażnika się pozbył :naughty:

Opublikowano

Sezon na pieska się dopiero zaczyna, ja też już nie dziskuję, teraz jazda ala LANS :)