malutka:) Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Cześć dziewczyny Cześć chłopoki ZDRASTWUJCIE PIĘKNE KAWALERY I SZYBKIE DAMY SZYBKIE DAMY DO KOGO??
fantastic Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 pamiętajcie o spocie 25.04 .... Pamiętam zaznaczyłem w kalendarzu czerwonym kółkiem....Ojciec sie spytał a co to za święto......,,zostaniesz dziadkiem" uuu jeee aleś mu dał do myślenia [br]Dopisany: 22 Kwiecień 2010, 20:47_________________________________________________ Cześć dziewczyny Cześć chłopoki ZDRASTWUJCIE PIĘKNE KAWALERY I SZYBKIE DAMY SZYBKIE DAMY DO KOGO?? sspoko malutka to nie o tobie było ? są szybsze
Rako Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 pamiętajcie o spocie 25.04 .... Pamiętam zaznaczyłem w kalendarzu czerwonym kółkiem....Ojciec sie spytał a co to za święto......,,zostaniesz dziadkiem" uuu jeee aleś mu dał do myślenia :naughty:
Madas Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Cześć dziewczyny Cześć chłopoki ZDRASTWUJCIE PIĘKNE KAWALERY I SZYBKIE DAMY SZYBKIE DAMY DO KOGO?? pewnie chodziło o to że szybko biegacie itp
fantastic Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 pamiętajcie o spocie 25.04 .... pamiętamy ja tam bede na pewno, :gwizdanie:
Madas Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 pamiętajcie o spocie 25.04 .... pamiętamy ja tam bede na pewno, :gwizdanie: Ty i Bart-S to wiadomka
malutka:) Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Cześć dziewczyny Cześć chłopoki ZDRASTWUJCIE PIĘKNE KAWALERY I SZYBKIE DAMY SZYBKIE DAMY DO KOGO?? pewnie chodziło o to że szybko biegacie itp no ja myśle bo inaczej... :>
Rako Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 pamiętajcie o spocie 25.04 .... pamiętamy ja tam bede na pewno, :gwizdanie: Ty i Bart-S to wiadomka a ja to nie.... [br]Dopisany: 22 Kwiecień 2010, 20:50_________________________________________________ Cześć dziewczyny Cześć chłopoki ZDRASTWUJCIE PIĘKNE KAWALERY I SZYBKIE DAMY SZYBKIE DAMY DO KOGO?? pewnie chodziło o to że szybko biegacie itp no ja myśle bo inaczej... :> wp***dol..
Madas Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Cześć dziewczyny Cześć chłopoki ZDRASTWUJCIE PIĘKNE KAWALERY I SZYBKIE DAMY SZYBKIE DAMY DO KOGO?? pewnie chodziło o to że szybko biegacie itp no ja myśle bo inaczej... :> [br]Dopisany: 22 Kwiecień 2010, 20:51_________________________________________________no Rako Ty o pewnego czasu też
Rako Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Cześć dziewczyny Cześć chłopoki ZDRASTWUJCIE PIĘKNE KAWALERY I SZYBKIE DAMY SZYBKIE DAMY DO KOGO?? pewnie chodziło o to że szybko biegacie itp no ja myśle bo inaczej... :> [br]Dopisany: 22 Kwiecień 2010, 20:51_________________________________________________no Rako Ty o pewnego czasu też staram się
fantastic Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Cześć dziewczyny Cześć chłopoki ZDRASTWUJCIE PIĘKNE KAWALERY I SZYBKIE DAMY SZYBKIE DAMY DO KOGO?? pewnie chodziło o to że szybko biegacie itp no ja myśle bo inaczej... :> z takim małym kijem na mnie - byś sie wstydziła
Madas Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 to się chwali ..... z drugiej strony nie każdego wciąga taka zabawa w spoty ....
malutka:) Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Cześć dziewczyny Cześć chłopoki ZDRASTWUJCIE PIĘKNE KAWALERY I SZYBKIE DAMY SZYBKIE DAMY DO KOGO?? pewnie chodziło o to że szybko biegacie itp no ja myśle bo inaczej... :> z takim małym kijem na mnie - byś sie wstydziła małe ale jare pamiętaj
Madas Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Cześć dziewczyny Cześć chłopoki ZDRASTWUJCIE PIĘKNE KAWALERY I SZYBKIE DAMY SZYBKIE DAMY DO KOGO?? pewnie chodziło o to że szybko biegacie itp no ja myśle bo inaczej... :> z takim małym kijem na mnie - byś sie wstydziła właśnie tym bardziej że na motorze jeździ :polew:
malutka:) Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 to się chwali ..... z drugiej strony nie każdego wciąga taka zabawa w spoty .... ja bardzo chętnie ale nie dam rady wzięłam wolne na 11-stego potem na 18-stego a tera bedzie jedno wielkie gówno!! i nie podoba mi sie to !!
Rako Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 to się chwali ..... z drugiej strony nie każdego wciąga taka zabawa w spoty .... no dokładnie nie którzy np. sie dziwią że chce mi sie jechac na spot bo dla nich to nic interesującego to nie jest No niestety nie którzy nie czują klimatu...ale każdy ma swoje zdanie...
Szula298 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 pamiętajcie o spocie 25.04 .... pamiętamy ja tam bede na pewno, :gwizdanie: Ty i Bart-S to wiadomka Też będe tradycyjnie na kacu pewnie ale będe.....
Rako Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 pamiętajcie o spocie 25.04 .... pamiętamy ja tam bede na pewno, :gwizdanie: Ty i Bart-S to wiadomka Też będe tradycyjnie na kacu pewnie ale będe..... ty znowu samochód tylko podstawisz :tongue4:Ale pamietaj jak bedziesz zostawiał kardke to kase zostaw jakąś
Szula298 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 pamiętajcie o spocie 25.04 .... pamiętamy ja tam będę na pewno, :gwizdanie: Ty i Bart-S to wiadomka Też będe tradycyjnie na kacu pewnie ale będe..... ty znowu samochód tylko podstawisz :tongue4:Ale pamietaj jak będziesz zostawiał kartkę to kasę zostaw jakąś Grunt że auto stoi ja nie powiem gdzie leżałem .... musiałem odpocząć po podróży hehe :gwizdanie: ale tym razem będę i nie będzie kartek i pieniąchów hehe
fantastic Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 małe ale jare pamiętaj malutka szacun żeby nie było to się chwali ..... z drugiej strony nie każdego wciąga taka zabawa w spoty .... no dokładnie nie którzy np. sie dziwią że chce mi sie jechac na spot bo dla nich to nic interesującego to nie jest No niestety nie którzy nie czują klimatu...ale każdy ma swoje zdanie... mi też - do poznania taki kawoł jedziesz tylko żeby se kawe wypić a ja: noooo, tak sie szlachta bawi [br]Dopisany: 22 Kwiecień 2010, 21:03_________________________________________________siemano Italiano
Rekomendowane odpowiedzi