Patrykbor Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 Moja Aga się przy...... że na uspokojenie i czy coś mam zamiar zrobić o czym je nie poinformuje
Piechol Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 dzisiaj z kobitą piję :tongue4 chcesz się pokazać z tej lepszej strony Wojtas ma tylko dobre strony :gwizdanie: dobra spadam, do jutra po 7 narka
Patrykbor Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 Blind co posty usuwasz ,że źle cytujesz to nie wstyd
blind1 Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 ja siorbne drinka bo apetytu mi narobiliscie [br]Dopisany: 09 Wrzesień 2010, 20:57_________________________________________________ Blind co posty usuwasz ,że źle cytujesz to nie wstyd oj nie tego chcialem cytowac
Patrykbor Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 pozdrów Agnieszke :) dzięki ty pozdrów twoje trzy dziewczynki
blind1 Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 A reszta co śpi pewnie tak :gwizdanie:[br]Dopisany: 09 Wrzesień 2010, 21:10_________________________________________________ albo co innego Adam ty znow tylko o jednym
blind1 Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 z tego co czytalem to fajnie bylo naa zlocie. moge wam tylko pozazdroscic i liczyc na to ze w przyszlym roku bedzie w innym terminie
Patrykbor Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 Adam ty znow tylko o jednym No co ak może to korzysta
blind1 Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 Bart-S zzielenial gratki Adas ty stara gazero ty zyjesz jeszcze? ja siorbie drina podlanczasz sie? [br]Dopisany: 09 Wrzesień 2010, 21:17_________________________________________________ Adam ty znow tylko o jednym No co ak może to korzysta korzysta , korzysta na bank :gwizdanie:
Patrykbor Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 Bart-S zzielenial gratki Adas ty stara gazero ty zyjesz jeszcze? ja siorbie drina podlanczasz sie? nieznałem was z tej strony
blind1 Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 Bart-S zzielenial gratki Adas ty stara gazero ty zyjesz jeszcze? ja siorbie drina podlanczasz sie? nieznałem was z tej strony moze wlasnie masz okazje nas poznac
Adas Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 Bart-S zzielenial gratki Adas ty stara gazero ty zyjesz jeszcze? ja siorbie drina podlanczasz sie? Żyje, żyje U Mnie też piweczko idzie
blind1 Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 Adas nie wstydz sie odezwij sie do nas [br]Dopisany: 09 Wrzesień 2010, 21:23_________________________________________________ Bart-S zzielenial gratki Adas ty stara gazero ty zyjesz jeszcze? ja siorbie drina podlanczasz sie? Żyje, żyje U Mnie też piweczko idzie znaczy ze u Ciebie wszystko , tak myslalem
Rekomendowane odpowiedzi