Młodzik Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 chyba pójdę go opier****ć :gwizdanie:
Madas Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 dlaczemu nie ma śniegu bo dozorca pozamiatal pod dywan chyba pójdę go opier****ć :gwizdanie: humorki widzę dopisują
nike21 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Adam a co mamy sie smucic ze sniegu nie ma? trzeba sie rozweselac jak zawsze "dziadku" :gwizdanie:
Madas Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 ja Ci dam dziadku to papcie Ci spadną
nike21 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 ja zmykam... ide poszukac mojego dozorce i mu napier**** w przeswicie za ten snieg do pozniej Pany [br]Dopisany: 04 Styczeń 2009, 16:59_________________________________________________ Adaś chyba sie zamknął w sobie Adam to wesoly chlopak, nie zamyka sie w sobie ani sie nie gniewa o takie pierdoly :gwizdanie:
Młodzik Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 ja zmykam... ide poszukac mojego dozorce i mu napier**** w przeswicie za ten snieg do pozniej Pany [br]Dopisany: 04 Styczeń 2009, 16:59_________________________________________________ Adaś chyba sie zamknął w sobie Adam to wesoly chlopak, nie zamyka sie w sobie ani sie nie gniewa o takie pierdoly :gwizdanie: adaś to duży chłopak i raczej by sie w sobie nie zmieścił :gwizdanie:
Madas Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 no właśnie dobrze gada Nike polać mu jak to się mówi [br]Dopisany: 04 Styczeń 2009, 17:05_________________________________________________ adaś to duży chłopak i raczej by sie w sobie nie zmieścił :gwizdanie: wolałbym się zamknąć w jakiejś ładnej pani :gwizdanie: :gwizdanie:
Młodzik Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 no właśnie dobrze gada Nike polać mu jak to się mówi [br]Dopisany: 04 Styczeń 2009, 17:05_________________________________________________ adaś to duży chłopak i raczej by sie w sobie nie zmieścił :gwizdanie: wolałbym się zamknąć w jakiejś ładnej pani :gwizdanie: :gwizdanie:
Madas Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Vario będziesz na spocie w niedziele 11.01 ? ?...
nike21 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 wolałbym się zamknąć w jakiejś ładnej pani :gwizdanie: :gwizdanie: to sie zamknij w zonie bo jest z niej calkiem ladna Pani... :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Styczeń 2009, 17:52_________________________________________________ zboczeńcy zaraz zboczency... to jest zdrowy meski objaw
Madas Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 zboczeńcy jacy tam zboczeńcy :gwizdanie: wpadniesz w następną niedzielę na spot??
pawlik79 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 wolałbym się zamknąć w jakiejś ładnej pani to sie zamknij w zonie bo jest z niej calkiem ladna Pani... to całkiem mi tu nie pasuje, hihihihihi
Młodzik Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 właśnie sprawdzam sobie kody wyposażenia na audiklub.pl i co sie okazało: G0C = Manualna 5-biegowa skrzynia b. (przelozenia sport.) 1BE = Pakiet zawiesz. komfortowe podwozie
variocustoms Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 madas na 101% będę, już się stęskniłem za waszymi ryjkami peter kiedyś mało co bym uszkodził S6 bo pomyślałem QUATTRO i takim ślizgiem poszedłem jak Makkinen, że się solidnie spociłem ale jakoś wyprowadziłem tą bestię i odstawiłem grzecznie
pawlik79 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 ja mam wydruk z serwisu, co wchodzi w sklad mojego auta. dokladnie to mam 117 pozycji
Młodzik Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 1BE = sports suspension/shock absorption
Rekomendowane odpowiedzi