Madas Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 hehe ale sypie -super zima u nas to stopniało już prawie wszystko ale w środe zapowiadają opady robimy przedspota pewnie na auchan
variocustoms Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Haj, -12,5 we Wrześni było, spryskiwacze mi zamarzły bo źle koncentrat rozrobiłem
fantastic Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Haj, -12,5 we Wrześni było, spryskiwacze mi zamarzły bo źle koncentrat rozrobiłem a to ty nie masz podgrzewanych ?ja w moje przyszłej b6 już mam, -swoją drogą to dziwne te pakiety wyposażenia były ? -mam dosyć dobrze wyposażoną a komutera pokładowego niet -szkopy to dziwne stworzenia a tak BTW: VARIO chyba sie mijaliśmy na światłach dzisiaj
variocustoms Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Fan w którym miejscu?? Coś mi się zdaje, że płyn zamrazł głębiej w rurkach a nie w samych spryskiwaczach.
Madas Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Fan w którym miejscu?? Coś mi się zdaje, że płyn zamrazł głębiej w rurkach a nie w samych spryskiwaczach. u mnie też spryski są podgrzewane ...Vario u Ciebie też bo to chyba standard w B7
fantastic Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Fan w którym miejscu?? Coś mi się zdaje, że płyn zamrazł głębiej w rurkach a nie w samych spryskiwaczach. na skrzyżowaniu objazdowej z kaliską rysopis pasuje do twojej niuni i masz blachy PO chyba tak ? -a o tych rurkach to nie pomyślałem - rzeczywiście mogło tak być
Madas Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 jak gleba była ostra to na pewno Vario
Madas Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 tez mam spryski podgrzewane co się tak cieszy jak dziecko w pisakownicy .... lepiej do pracy niech się bierze
variocustoms Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Fan, to raczej nie, bo ja z 92 na autostradę A2 wskoczyłem
kuredu Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 witam Panowie - dziś dobry dzień bo mi się punkty skasowały, a co do zimy to u mnie było bielusienko ale u mnie ręczny jest elektroniczny i już takiej zabawy nie ma. Co do spota to tam gdzie ostatnio w selgrosie:poziom -2 B1???
kuredu Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 zapewne chodzi Ci o King Cross'a no no o king krossa, pomyliłem się
fantastic Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Fan, to raczej nie, bo ja z 92 na autostradę A2 wskoczyłem hehe to musze obwąchać tyłeczek tej czwórki co tu sie panoszy na moim terenie hyhy nie jestem pewien ale czy 92 to ta z poznania na konin ? ale lokalna przez wiochy ??
nike21 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 ciesze sie bo jestem w pracy i nie mam co robic
Madas Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 ciesze sie bo jestem w pracy i nie mam co robic
nike21 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 zapewne chodzi Ci o King Cross'a mozna w sumie w naglowku dopisac King Cross poziom -2, g.16 [br]Dopisany: 05 Styczeń 2009, 12:32_________________________________________________ ciesze sie bo jestem w pracy i nie mam co robic no co? ktos musi odpoczywac zeby mogl ktos pracowac
Rekomendowane odpowiedzi