Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gwerty miałem ten sam problem w marcu - robiłem szybę w Jurpolu we Wrześni ( są tez w Poznaniu zakłady ) - całość z górną uszczelką i nowymi wycieraczkami wyniosła mnie 443 zł , niestety szybę wkleili mi prawdobodobnie 2 mm niżej lub sama szyba ma trochę inny krzywiznę bo plastiki podszybia nieważne jak próbuje złożyć ni przylegają dokładnie do szyby.

Z góry odradzam zakład Koberski w Komornikach - fatalna obsługa :)

Aha zrobiłem ten sam błąd z ubezpieczeniem i tym razem mam już wykupione szyby ;)

ja akurat jestem zadowolony z KR glasu w komornikach, a nie dał bym do zrobienia szyby gdzieś gdzie źle ją wklejają, bo zaoczędzisz z 50 lub 100zł az fatalną szybą jeździsz przez dwa lub więcej lat

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

gwerty miałem ten sam problem w marcu - robiłem szybę w Jurpolu we Wrześni ( są tez w Poznaniu zakłady ) - całość z górną uszczelką i nowymi wycieraczkami wyniosła mnie 443 zł , niestety szybę wkleili mi prawdobodobnie 2 mm niżej lub sama szyba ma trochę inny krzywiznę bo plastiki podszybia nieważne jak próbuje złożyć ni przylegają dokładnie do szyby.

Z góry odradzam zakład Koberski w Komornikach - fatalna obsługa :)

Aha zrobiłem ten sam błąd z ubezpieczeniem i tym razem mam już wykupione szyby ;)

ja akurat jestem zadowolony z KR glasu w komornikach, a nie dał bym do zrobienia szyby gdzieś gdzie źle ją wklejają, bo zaoczędzisz z 50 lub 100zł az fatalną szybą jeździsz przez dwa lub więcej lat

zwykle jest to prawda, ale nie zawsze cena jest wykładnikiem jakości :)

[br]Dopisany: 18 Czerwiec 2011, 16:43_________________________________________________Obwodnica Poznania .. już za 3 miesiące .. częściowo oddana

http://poznan.gazeta.pl/poznan/1,36001,9806686,Jesienia_pojedziemy_zachodnia_obwodnica_Poznania_.html

Opublikowano

kurcze i tak krucho to wygląda :kwasny:

Opublikowano
:siema: myłem przed chwilą furę i zobaczyłem, że zbiłem wczoraj w nocy halogen :disgust: szukać konieczeni ori czy hella też będzie ok?
Opublikowano

poszukaj ori pewnie dużej różnicy w cenie nie będzie :)

Opublikowano

poszukaj ori pewnie dużej różnicy w cenie nie będzie :)

hella nówka = ori używka mniej więcej :wink4: ale pewnie poszukam ori i tak :)

Opublikowano

no i dobrze :)

Opublikowano

Witam przy niedzieli :polew:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

dobry z rana :hi:[br]Dopisany: 19 Czerwiec 2011, 09:48_________________________________________________wczoraj przeszla taka burza ze myslalem ze mi chate rozpidoli a grad wielkosci kostek do gry padal :blink:[br]Dopisany: 19 Czerwiec 2011, 09:49_________________________________________________dobrze ze auto mialem pod dachem :cool1:[br]Dopisany: 19 Czerwiec 2011, 10:02_________________________________________________wstawac szkoda dnia łotry :decayed:

Opublikowano

już wstanę, niech Ci będzie... :cool1:

Opublikowano

taaa :hi:

Opublikowano

ale petarda :shocked::)

Opublikowano

doberek :hi:[br]Dopisany: 20 Czerwiec 2011, 07:06_________________________________________________

adunia sympatyczna tylko fele jakies zmecedesiale

Opublikowano

cześć :hi: :hi:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Dzień dobry :)

Opublikowano

cześć Bartku