Madas Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 august nie podglądaj tak tylko napisz jakiś kawał
Madas Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 po kryjomu projekty sypie........... a napisać już nie napiszecie co??
Musashi Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 po kryjomu projekty sypie........... a napisać już nie napiszecie co??
august Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 august nie podglądaj tak tylko napisz jakiś kawał Nie podglądam, tylko nadążyć za Wami nie mogę w tym wątku Wiadomości lecą jak na sex-czacie
nike21 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 moze wene dzisiaj dostal wiec mu nie przeszkadzajcie... a swoja droga to naprawde sie tam rozkrecilo... kiedy bedzie jakies glosowanie albo sonda?? [br]Dopisany: 05 Styczeń 2009, 20:37_________________________________________________ august nie podglądaj tak tylko napisz jakiś kawał Nie podglądam, tylko nadążyć za Wami nie mogę w tym wątku Wiadomości lecą jak na sex-czacie :polew:
Madas Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 august nie podglądaj tak tylko napisz jakiś kawał Nie podglądam, tylko nadążyć za Wami nie mogę w tym wątku Wiadomości lecą jak na sex-czacie to jest coś więcej niż sex-czat hard-core-sex-forum [br]Dopisany: 05 Styczeń 2009, 20:37_________________________________________________ale Nike wyskoczyłeś z tym słowem "sonda"
nike21 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 no co?? chyba w koncu czas pomyslec nad wyborem tego logo... kiedys Ive pisal ze do piatku a tych piatkow juz bylo ze sto chyba... :gwizdanie:
Madas Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 no trudno Ive ma na dupe lanie za to :gwizdanie:
Madas Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 za jaką sonde nic nie wiem :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 ale Nike wyskoczyłeś z tym słowem "sonda" remember now??
Madas Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 ja nie znaju szto Ty do mienia gawarisz :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 psss... starszy o 5 minut i sie wymadrza
Madas Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Koleżanka Lara potrzebuje kogoś z wiedzą na poziomie szkoły średniej w dziedzinie chemii .... ktoś z Was może pomóc
august Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Z weną ciężko, ale zmieniłem podpis według sugestii. IMHO ładniej wygląda "GRUPA WIELKOPOLSKA", no ale niech będzie.. A co z tą chemią? Coś tam jeszcze chyba pamiętam.
duluki Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Aha ale się Klubowiczów narobiło nike pogratulować
nike21 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 august masz w sumie racje... to co zaproponowales pod 45 jest rewelacyjne samo w sobie a miejsce i godzine w sumie zmieniamy wiec moze sie pojawiac jako info w naglowku tego watku... poprostu chcialem to zobaczyc ale jednak wersja pierwsza wyglada lepiej [br]Dopisany: 05 Styczeń 2009, 21:58_________________________________________________dzieki duluki kiedy na spocik w koncu wpadniesz??
Rekomendowane odpowiedzi