Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

świece to tylko wykręcić i sptawdzić jaki stan i jaka przerwa

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

długo kręci aż w końcu odpali ... wtedy czuć benzynkę i gaziorek

czasem po przejechaniu 2km i zgaszeniu trzeba odczekać 1oo minut żeby odpalił

Opublikowano

w Swarzędzu mam fajnego gazownika, zakładał gaz do mojego smoka, otwierają teraz serwis, numer 602869344 możesz się powołać na mnie czyli właściciela Forda F-150 pick-up, może coś zaradzi z problemem

Opublikowano
:hi: pierwszy? :kox:
Opublikowano

do sprawdzenia układ zapłonowy cały (kopułka, palec, kable, świece) i sprężanie najlepiej z próbą olejową - każdy mechanik to zrobi. można jeszcze zerknąć na filtry paliwa i gazu ew. wymienić

jak wszystko wyjdzie dobrze to do gazownika jechać...

a na PB dobrze odpala?

Opublikowano

Współczucia Bartas, ale czarno to widzę, pewnikiem za 2 tyg pismo o umorzeniu postępowania i d*pa blada

Tak było u mnie a też próbowałem pytać, dzwonić, ogłaszać i nic

A tak w ogóle to pewny jesteś zleceniodawcy naprawy?

Opublikowano

Hi. Bartek przeczytałem temat i naprawdę mi przykro , że Ciebie to spotkało ale tak to jest "złego diabli nie biorą" .

sprawa bardzo dziwna , bo albo byłes non stop pod obserwacją albo , było to auto wystawione na kradzież (btw czy kupione w PL??) , już słyszałem o takich wypadkach , że skradziono u mechanika jak gdyby nic :confused4: . Nie potrafię pomóc więc zostaje mi tylko życzyć powodzenia w pomyślnym rozwiązaniu sprawy , trzymam kciuki .

Co tam ekipa wogóle słychać , Nikuś graty córeczki :good: . Aaaa wchodzę dzisiaj do pobliskiego marketu w Bielsku i na półce z browarami patrzę , a tu piwo z browaru z Czarnkowa -wziąłem 10 heh, przypomniały mi się stare dobre czasy ehhhhh tęsknię za Wlkp. :confused4: ;(

Opublikowano

Co tam ekipa wogóle słychać , Nikuś graty córeczki :good: . Aaaa wchodzę dzisiaj do pobliskiego marketu w Bielsku i na półce z browarami patrzę , a tu piwo z browaru z Czarnkowa -wziąłem 10 heh, przypomniały mi się stare dobre czasy ehhhhh tęsknię za Wlkp. :confused4: ;(

co jest kozi bobku ? :naughty: ze 100 lat Cię nie widzieliśmy :cool1: byś kiedyś chociaż przyjechał na ogólnopolski :gwizdanie:

Opublikowano

cześć :hi: :hi:

Ive wpadnij na spota :naughty:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

co jest kozi bobku ? :naughty: ze 100 lat Cię nie widzieliśmy :cool1: byś kiedyś chociaż przyjechał na ogólnopolski :gwizdanie:

Ty konusie :decayed: , wyślę Ci zdjęcie na pw to sobie pamięciówkę strzelisz :cool1::polew: , no jak letni będzie w Pile , bądź łokolicy to przydeptam hehe .

Madas dzięki za zapro , kiedyś skorzystam :good: :>

Opublikowano

doberczak z rana :hi:[br]Dopisany: 31 Lipiec 2011, 09:05_________________________________________________chwile mnie nie bylo a tu sie dzialo :shocked:[br]Dopisany: 31 Lipiec 2011, 09:06_________________________________________________Bartasie nie zazdroszcze tobie tj sytuacji, zycze by sprawa sie jakos rozwiazala,szybko i pozytywnie.[br]Dopisany: 31 Lipiec 2011, 09:08_________________________________________________quwa!!! co za bydlaki sa na tym swiecie :wallbash:, za...... takiego to malo,odp.... rece i nogi i niech sie meczy do konca swoich dni bydlak :baseball:

Opublikowano

do sprawdzenia układ zapłonowy cały (kopułka, palec, kable, świece) i sprężanie najlepiej z próbą olejową - każdy mechanik to zrobi. można jeszcze zerknąć na filtry paliwa i gazu ew. wymienić

jak wszystko wyjdzie dobrze to do gazownika jechać...

a na PB dobrze odpala?

o zapomniałem o Tobie ... do Swarzędza jest kawałek, a do Suchego mam blisko ... zadzwonię jutro albo wieczorem to pogadamy

Opublikowano

@ Bart-S

Bartku współczuje... moim zdaniem jumacze wiedzieli, że auto jest bez AC i jest obserwowali a jak trafili na chwilę nieuwagi to je zakosili... to nie był przypadek tylko zorganizowana akcja... nie chcę też straszyć, ale możliwe, że Twoja audiczka była obserwowana a ta poszła przy okazji, bo była łatwym łupem... generalnie nie zazdroszczę sytuacji...

BTW słyszeliście o ZEDERze?

@ Nike21

Michu jeszcze raz graty i wszystkiego najlepszego dla dziewczyn...

Opublikowano

jeszcze raz dzięki za życzonka :)

cały czas się uczę zachowań małej więc z dnia na dzień będzie coraz lepiej :good:

Bart-S jak tam na froncie? jakieś newsy?

Opublikowano

Niestety nic nowego. Pozostało czekać :/

Opublikowano

hej :hi: :hi:[br]Dopisany: 31 Lipiec 2011, 22:24_________________________________________________ :hi: :hi:

Opublikowano

witam :hi:[br]Dopisany: 01 Sierpień 2011, 13:52_________________________________________________widzę Adaś, że już po robocie :gwizdanie:

Opublikowano

dzisiaj nie byłem ponieważ angina mnie złapała :kwasny: