Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a jak nie to wpadnij na colkę lub herbatę ;)

jakby się okazało w porządku auto to prawdopodobnie bym nie omieszkał :naughty:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a jak nie to wpadnij na colkę lub herbatę ;)

jakby się okazało w porządku auto to prawdopodobnie bym nie omieszkał :naughty:

siur, zaprawszam :)[br]Dopisany: 03 Sierpień 2011, 16:18_________________________________________________cultstyle NO FAT CHICKS ;)

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/251437_214703058581119_160185750699517_654026_5390403_n.jpg

Opublikowano

Jak tam Vario? byłeś może w tym komisie? Daj znać to będę dalej kombinował...Pepin wiesz coś ? Dasz radę jutro? Bo Młodzik też się deklarował :decayed:

Opublikowano

dziadek sorry ale miałem komplikacje w banku i nie dałem rady podjechać, jutro jadę do Kalisza więc też odpada, może jednak Pepin albo Modzik dadzą radę

Opublikowano

dziadek sorry ale miałem komplikacje w banku i nie dałem rady podjechać, jutro jadę do Kalisza więc też odpada, może jednak Pepin albo Modzik dadzą radę

luzik, zdarza się...dzięki za chęci :good:

Opublikowano

cześć chłopaki :)

Opublikowano

siemanko :hi:

moja mała terrorystka przytyła 600g od wyjścia ze szpitala :decayed: dziś ma już 13 dni i jest strasznym głodomorem... :gwizdanie:

do tego jest już taka cwana ze zasypia tylko na łóżku między mną i Natalią i w nocy trzeba ją transportować do łóżeczka.

Opublikowano

hahaha znam to z przeszłości :naughty: :naughty: :polew: :polew:

Opublikowano

bez komentarza :polew:

Opublikowano
:polew::good:
Opublikowano

do tego jest już taka cwana ze zasypia tylko na łóżku między mną i Natalią i w nocy trzeba ją transportować do łóżeczka.

:> spróbujcie ją odzwyczajać bo jak się na maxa przyzwyczai to później będzie masakra :cool1:

Opublikowano

będą mieli stałego widza :naughty::decayed:

:hi: :hi: :hi:

Opublikowano

doberek z rana :hi:[br]Dopisany: 04 Sierpień 2011, 09:06_________________________________________________

siemanko :hi:

moja mała terrorystka przytyła 600g od wyjścia ze szpitala :decayed: dziś ma już 13 dni i jest strasznym głodomorem... :gwizdanie:

tez to przerabialem :naughty:, z czasem polubi swoje wyrko :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Sierpień 2011, 09:22_________________________________________________uciekam do pracy, milego dzionka zycze

Opublikowano

No to sprawdzenia autka nieaktualne. Dzięki wszystkim za dobre chęci. Dzwoniłem do nich i nie wystawiają faktury VAT 23% tylko marża co mnie nie interesi... :kwasny: sorry za zawracanie du.. :hi:

Opublikowano

No to sprawdzenia autka nieaktualne. Dzięki wszystkim za dobre chęci. Dzwoniłem do nich i nie wystawiają faktury VAT 23% tylko marża co mnie nie interesi... :kwasny: sorry za zawracanie du.. :hi:

ale może jednak, chociaż przyjedziesz "w gości" :D ?[br]Dopisany: 04 Sierpień 2011, 11:05_________________________________________________wakacyjnie-samochodowo ;)

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/283990_257256024302545_137690526259096_1027594_2038438_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/283902_252959901398824_137690526259096_1010477_6835496_n.jpg

Opublikowano
:good:
Opublikowano
:hi: :hi:
Opublikowano

ale może jednak, chociaż przyjedziesz "w gości" :D ?[br]Dopisany: 04 Sierpień 2011, 11:05_________________________________________________

postaram się :wink4:

Opublikowano

dobry

Opublikowano

Chłopaki będę jutro w Poznaniu, muszę dojechać na Piękną będę jechał rano, krajową 11 od Piły. Jakieś wskazówki co do tego jak tam dojechać, w którymś miejscu tworzą się korki? Google pokazuje, drogę przez obornicką, witosa, żeromskiego, później dąbrowskiego i szpitalną.

w sumie to już pewnie stoi w korku od Obornik .. ja bym jechał na Czarnków, Szamotuły, Chyby i wyjazd na Dąbrowskiego

Na Obornickiej jest budowana ekspresówka na wysokości Złotkowa

Mimo budowy na Oborniki lepszy wariant na Szamotuły masakra dziura na dziurze a między dziurami roboty drogowe i droga 80 km do Czarnkowa 2 godziny zajmuje.