nike21 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Navi śmiga jak ta lala :good: ..... dzięki wielkie Michu to super. ja się cały czas bawie nowym fonem :> jak coś będziesz miał ciekawego na androida daj cynka tak na prawdę to ja się za dużo nie bawię w gry czy coś... mam zainstalowana tą navi, aplikacje od baterii "Battery dr to save" - BTW polecam, poziomice astro, a z gier pasjansa i teeter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 jakiego masz fona Nikuś? HTC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 jakiego masz fona Nikuś? HTC? tak, Desire HD opakowałem go w futerał Otterbox Commuter - polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 szukam czegoś dla żony i tak właśnie myślę nad HTC, ja mam Ameo czyli HTC Athena ale na WM 5.0 ale sprzęt stabilny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 ja nie chciałem WM. zastanawiałem się nad N8, jakimś Szajsungiem albo tym HTC. ostatecznie przedłużając umowę wziąłem Galaxy Ace i opchnąłem go za 650zł, za moja uszk. 5800 dostałem 200zł więc HTC wyszedł mnie 530zł, a za N8 chcieli w Plusie 650. myślę że dobrze zrobiłem... jak na razie jestem mega zadowolony, soft (Andek) rewelka, jedynie bateria kicha ale o tym wiedziałem przed zakupem... może później zainwestuje w inną pojemniejszą baterię BTW bawiłem się trochę kumpla Wildfire S i też fajny tylko mniej zaawansowany niż DHD ale jak do dzwonienia, sms-owania i trochę zabawy wystarczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 ja póki co zadowolony jestem z Samsunga Galaxy S :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 ja póki co zadowolony jestem z Samsunga Galaxy S :good: SGS i DHD są bardzo porównywalne... a powiedz jak wygląda czytelność wyświetlacza na dworze w słoneczny dzień? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 W porządku,wszystko ładnie widoczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 u mnie w pełnym słońcu trochę kicha... ale nie sprawdzałem przed naklejeniem folii wiec nie wiem jak było standardowo. muszę jednak go przysłaniać ręka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 ja nastawiam minimalnie sobie kąty i widac w miare ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 spotkamy się to porównamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 dokładnie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Iphone is the best pod względem kontrastu w słońcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Jeśli lubi duże zabawki to taki sprzęcik Cenowo o wiele mniej niż wcześniejsze modele co wymienialiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 dużą zabawkę to ma u mnie telefon ma być zgrabny i powabny, generalnie dzwonienie + sms'y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 fajny ten Dell, jaki tam jest OS? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 fajny ten Dell, jaki tam jest OS? http://www.dell.com/pl/p/mobile-streak/pd?refid=mobile-streak&baynote_bnrank=0&baynote_irrank=1&~ck=dellSearch http://www.mgsm.pl/pl/katalog/dell/streak/Dell_Streak.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 jak porównam to moje HTC Athena z 2008 ma więcej funkcji + dokładaną klawę na magnes i WM 5.0, żonie muszę znaleźć coś małego i sprytnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Najlepiej przejedź się z nią gdzieś do salonu, niech zobaczy na wybór i może się jej coś spodoba, wtedy będziesz miał problem z głowy nad główkowaniem i szukaniem wynalazku. Sprawdzony sposób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi