nike21 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 no mam nadzieje...musze poprosic Marcina o zapiecie VAGa, spr kat wtrysku i bledy... moze tutaj tez tkwi problem... a na weekend podstawie fure do kumpla na podworko i podlacze prostownik na noc bo nie chce mi sie rozbierac podszybia i targac aku na 4 kij :gwizdanie:
Gość SuNDaY Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Nike zmień aku... mój miał 1/3 tego co powinien mieć teraz pali piknie..
Młodzik Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 no mam nadzieje...musze poprosic Marcina o zapiecie VAGa, spr kat wtrysku i bledy... moze tutaj tez tkwi problem... a na weekend podstawie fure do kumpla na podworko i podlacze prostownik na noc bo nie chce mi sie rozbierac podszybia i targac aku na 4 kij :gwizdanie: a co? aku Ci siadł?
Azunia Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Mam propozycję ustalenia konkretnych terminów spotów, np. co druga niedziela miesiąca, albo jak wolicie częściej to każda pierwsza i trzecia niedziela miesiąca, wtedy osoba która nie ma tymczasowo neta będzie zawsze mogła przyjechać na spot, bo wie kiedy, miejsca możemy zmieniać, np. jak jest zimno to jakaś galeria - parking, a jak ciepło to parking na św. Jerzego czy coś w tym stylu, co wy na to? wtedy można by zrobić dwa projekty na pierwszą stronę i spokój. co o tym sądzicie?
Madas Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Nike zmień aku... mój miał 1/3 tego co powinien mieć teraz pali piknie.. też tak uważam i tak zamierzałeś kupić niebawem [br]Dopisany: 07 Styczeń 2009, 10:22_________________________________________________ Mam propozycję ustalenia konkretnych terminów spotów, np. co druga niedziela miesiąca, albo jak wolicie częściej to każda pierwsza i trzecia niedziela miesiąca, wtedy osoba która nie ma tymczasowo neta będzie zawsze mogła przyjechać na spot, bo wie kiedy, miejsca możemy zmieniać, np. jak jest zimno to jakaś galeria - parking, a jak ciepło to parking na św. Jerzego czy coś w tym stylu, co wy na to? wtedy można by zrobić dwa projekty na pierwszą stronę i spokój. co o tym sądzicie? ja tam się dostosuje ... niech się wypowie Musashino i Iversoneks :gwizdanie:
Młodzik Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Azunia ja bym tego nie zmieniał bo i tak w większości terminy kolejnego spotu ustalamy na poprzednim i jak dla mnie jest OK
Madas Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 ja mogę być nawet dwa razy w tygodniu na spocie ja będzie trza
nike21 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 jeszcze nie ale codziennie ma coraz gorzej zeby ruszyc te 6 garow... [br]Dopisany: 07 Styczeń 2009, 10:25_________________________________________________co do pomyslu Azuni to mozna by w naglowku na poczatku miesiaca umieszczac konkretne terminy spotow na dany miesiac... np spot poznanski, niedziela, parking King Cross poziom -2, godz 16.00 11 i 25 stycznia pod tym umieszczone mogloby byc logo spotow a jesli chodzi o wprowadzanie miejsca w zaleznosci od pogody to taka informacje mozna zamieszczac na okres wiosenno-letni bo zima wiadomo ze nie bedziemy sie spotykac na Jerzego... i kolejny przyklad: spot poznanski, niedziela 3, 17 i 31 maja, godz 16:00 w zaleznosci od pogody parking King Cross poziom -2 lub parking sw. Jerzego ale uwazam ze stale terminy spotow nie kazdemu beda pasowac i frekwencja moze spasc
Azunia Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 to jest tylko propozycja sprecyzowania konkretnie kiedy są organizowane spoty, jestem ciekawa zdania Iva i Musashiego[br]Dopisany: 07 Styczeń 2009, 10:30_________________________________________________o właśnie nike21, wtedy można sobie zaklepać ten dzień że jedziesz na spota
Madas Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 no i Yelo :gwizdanie: ale co? no też niech się wypowie :gwizdanie:
Azunia Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 podobnie jest w AKP we Wrocku, tam spot jest co niedziele pod mostem milenijnym o 19:00, jeśli ktoś nie może to go nie ma, ale jeśli nawet nie ma neta, to wie z tam spot jest i jedzie, bo jest stała data i godzina, czasem jest mało osób a czasem dużo bo wtedy można rozplanować sobie sprawy tak, by niedziela była do dyspozycji.[br]Dopisany: 07 Styczeń 2009, 10:44_________________________________________________Przemek sądzę że też wolałby mieć już wyznaczone kiedy spot, przynajmniej inne wyjazdy łatwiej byłoby mu zaplanować.
nike21 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 ale wydaje mi sie ze jest nas na tyle malo na spocie i robimy go co 2-3 tyg ze mozemy bedac na spocie umawiac sie wstepnie na kolejny... i taka informacje umieszczac w naglowku. jak komus nie bedzie pasowalo to tez go nie bedzie niezaleznie od stalych terminow czy od takich umawianych na biezaco...
Madas Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 może zrobimy w poznaniu Zlot Ogólnopolski
Młodzik Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 ale wydaje mi sie ze jest nas na tyle malo na spocie i robimy go co 2-3 tyg ze mozemy bedac na spocie umawiac sie wstepnie na kolejny... i taka informacje umieszczac w naglowku. jak komus nie bedzie pasowalo to tez go nie bedzie niezaleznie od stalych terminow czy od takich umawianych na biezaco... no włąśnie o to chodzi że my i tak zawsze umawiamy sie na kolejny spot na poprzednim spocie, a i tak przeważnie jest to co dwa tygodnie. można jedynie ustalić stałe miejsce którym od jakiegoś czasu wciąż jest KC
Madas Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 stałe miejsce którym od jakiegoś czasu wciąż jest KC albo czasem KFC
Azunia Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 z mojej strony to tylko propozycja, proszę się nie bulwersować, jeśli komuś nie pasuje to możemy zostać przy tym co jest aktualnie
nike21 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 ale nikt sie nie bulwersuje tylko poprostu rzucamy nasze spostrzezenia zeby kazdemu bylo najdogodniej wpadac na spociki no i zeby bylo nas jak najwiecej
Rekomendowane odpowiedzi