Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale ja Idę dzisiaj jak burza--79 postów :kox:

pykasz jak oszalała ....

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

hej szlała szalała...! :gwizdanie:

Opublikowano

młody, to trzeba z wolczyńskiej skrecic do komputronika lub bertusa. kawalek przejechac i po lewej stronie jest placyk, nawet droga tam jest oblodzona

Opublikowano

a gdzie Cie tam Pawel wywialo??? :mysli:

ale wiem o jakim placyku mowisz :)

ja wracajac po pracy wskocze na makro-jest tam jeden kacik gdzie mozna dac czadu :gwizdanie:

Opublikowano

to miłej zabawy nike21 :witch::JC_fan:

Opublikowano

bylem w robocie na 5 sekund, cos tylko przekazac

Opublikowano

Haj, jakoś dojechałem, miło nie było ale tragedii też nie, 11 minut dłużej niż zwykle, spalanie 4,7 :)

Opublikowano

to malutko Ci spalił :naughty:

Opublikowano

Nie przekraczałem 120 i 2000 obr bo mi szalał na tym sliskim :)

Opublikowano

Szaleństwo to dzisiaj w Kaliszu było, zwłaszcza jak mi jakaś babcia wyszła pod koła z niedozwolonym miejscu :angry: Zaraz sobie chyba coś walnę, bo nie mam spokoju.

Opublikowano

Szaleństwo to dzisiaj w Kaliszu było, zwłaszcza jak mi jakaś babcia wyszła pod koła z niedozwolonym miejscu :angry: Zaraz sobie chyba coś walnę, bo nie mam spokoju.

staraj się walnąć w coś co nie uszkodzi mocno auta :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Styczeń 2009, 18:45_________________________________________________

witam Poznań

mam prośbę może mi ktoś te lampy obejrzeć ?

http://allegro.pl/item514556475_audi_a4_xenon_bixenon_po_2001_zobacz_opis.html

chcę kupić i założyć w weekend :naughty:

będę wdzieczny

a gdzie w poznaniu są do oglądnięcia ??

Opublikowano

Nie walnę w coś, tylko walnę coś. Szczegóły akcji opowiem na spocie, bo tutaj mi się nie chce, powiem tylko że minąłem ją driftem o kilka centymetrów...

Opublikowano

a gdzie w poznaniu są do oglądnięcia ??

nawet nie zapytałem .. zaraz zadzwonie jeszcze raz

Opublikowano

Hihi, jak wyjeżdżałem z Kalisza to mało co bym w autobus przy rondzie przy Wojska przywalił, ja po hamulcu a on na koleinie się na autobus pchal, zlekka mi się ciepło zrobiło, Yelo, uwierz, do samego Poznania było ślisko jak k mać :)

Opublikowano

Ale podejrzewam, że nie to co w mieście, przy 40 zmiana pasa i lekka kontra była niezbędna... 120 to sfera marzeń.

Opublikowano

Yelo do Konina max 100, na autostradzie 120 cały czas a Września Poznań do 120 i spoko :) ale szybsi ode mnie też byli :)

Opublikowano

na spota pewnie zawitam bo dawno mnie nie było ,przydało by tylko gdzieś autko jeszcze umyć .Takiego brudnego jeszcze nie miałem :gwizdanie: Próbowałem to zrobić w niedzielę ale były za...biste kolejki :kox:

Opublikowano

na spota pewnie zawitam bo dawno mnie nie było ,przydało by tylko gdzieś autko jeszcze umyć .Takiego brudnego jeszcze nie miałem :gwizdanie: Próbowałem to zrobić w niedzielę ale były za...biste kolejki :kox:

nie martw sie teraz pewnie znowu ja wygram konkurs na najbrudniejsze auto :banan1: :banan1: :banan1:

Opublikowano

nie martw sie teraz pewnie znowu ja wygram konkurs na najbrudniejsze auto :banan1: :banan1: :banan1:

oj może nie :gwizdanie: