Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten mój stary się nadaje, latem jeździłem bezstresowo. Jak auto stało na mrozie, to nagle rozrusznik prawie nie działał, ale i tak jakimś cudem odpalało.

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a wogole to zapomnialem napisac ze ogladalem filmiki z waszych wczorajszych wojarzy na sniegu... pawlika quattro ladnie sie krecilo ale madasowi cos nieszlo... :naughty:

wogole operator tej kamery nie popisal sie umiejetnosciami... :cool1:

Opublikowano

a wogole to zapomnialem napisac ze ogladalem filmiki z waszych wczorajszych wojarzy na sniegu... pawlika quattro ladnie sie krecilo ale madasowi cos nieszlo... :naughty:

wogole operator tej kamery nie popisal sie umiejetnosciami... :cool1:

a no nieszło nieszło koła mi przychamowywało :no: i nie chciałem szaleć za mocno :gwizdanie: ESP wyłączone ale cały czas coś tam działało :mysli:

Opublikowano

Dlatego lubię te stare paździochy, kierownica, lewarek i pedały i nic nie przeszkadza na śniegu :cool1:

Opublikowano

dlatego ja nie lubie elektroniki... nawet abs mnie denerwuje :kwasny: lepsza szybka noga :naughty:

Opublikowano

dlatego ja nie lubie elektroniki... nawet abs mnie denerwuje :kwasny: lepsza szybka noga :naughty:

Uwierz mi, że nie... ABS raz mi doopę uratował... i wiele razy dużo pomógł, np. wczoraj w manewrze ominięcia babci.
Opublikowano

hejka. jak zdrowko? :)

dziekuje, coraz lepiej

Opublikowano

ale ja wiem kiedy odpuscic zeby moc sterowac autem a z abs droga hamowania bardzo sie wydluza... jak sie juz pojezdzi to mozna sie przyzwyczaic ale jednak wole czasem na " zblokach" poleciec :)

Opublikowano

Wczoraj jak skręciłem koła, nie skręcało, natomiast po wciśnięciu hamulca przód został pociążony i lepiej skręcił. Innym razem wleciałem z dużą prędkością na lód, hamulec w podłogę i kierownicą walczyłem aby utrzymać się na drodze. ABS w takich sytuacjach jest niezastąpiony.

Opublikowano

ja zawsze myślałem że jak ESP wyłącze to śmigam bez żadnych ograniczeń jak kiedyś Astrą .... bo w Volvo nie miałem okazji z ESP wyłączonym bo zimy nie uraczył .....

Opublikowano

Niestety, nie ma tak dobrze w nowych autach, wyłączenie ESP to tylko ograniczenie zakresu działania...

Ale jak ojciec w C5 wcisnął gaz w podłoge na śniegu, to byłem w szoku jak się auto zebrało od 0 :shocked:

Opublikowano

ale Quattro robi wrażenie nie ma co ..... Pawlik jak sprzęgło :naughty:

Opublikowano

oglądnąłem ten filmik....Q daje radę , ale Adam Ty chyba goniłes Pawła hahahaa , bo driftem na śniegu nie można tego nazwać :polew:

Opublikowano

oglądnąłem ten filmik....Q daje radę , ale Adam Ty chyba goniłes Pawła hahahaa , bo driftem na śniegu nie można tego nazwać :polew:

raczej ciężko :tongue4: bałem się jak mi zaczął przychamowywać po wyłączeniu ESP więc dałem trochę na luzik :no:

Opublikowano

Może mi ktoś ten filmik na maila puścić bo ze stronki nie mogłem ściągnąć, dzięki, [email protected]

Opublikowano

ja też poproszę bo mi jakiś bład wyskakuje :cool1:[email protected]

Opublikowano

to co masz oprócz esp , że cię blokowało??[br]Dopisany: 08 Styczeń 2009, 14:21_________________________________________________właśnie go usunąłem :polew: , za późno , ale on ma ze 30 parę mega ,jest sens

Opublikowano

Trochę mało śniegu było z tego, co widziałem :decayed: Jakby była grubsza warstwa i mniej wyjeżdżone, to Q by miało mniejszą przewagę.

Opublikowano

to co masz oprócz esp , że cię blokowało??

nic nie mam ... ale dziwne wrażenie miałem przy mocniejszym ślizgu że mi koła jakby blokują....pierwszy raz nim jeździłem po śniegu i frajda frajdą ale nie chce czegoś rozdupcyć.... może coś źle robiłem ... mistrzem driftu nie jestem :gwizdanie:

Opublikowano

Może mi ktoś ten filmik na maila puścić bo ze stronki nie mogłem ściągnąć, dzięki, [email protected]

zaraz wrzuce na youtube i powinno być lepiej :)

a tak wogóle to czołem pany :)