Piechol Opublikowano 3 Czerwca 2012 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Samsungomaniacy: pytanie o Galaxy SII + ori bluetooth -> będzie śmigać w pełni funkcjonalnie (książka na FISie itd.)?
Piechol Opublikowano 3 Czerwca 2012 Opublikowano 3 Czerwca 2012 czescmi śmiga w S tak mi się właśnie wydawało a jaki masz soft? ICS (4.0.X) czy jakiś starszy?
Piechol Opublikowano 3 Czerwca 2012 Opublikowano 3 Czerwca 2012 ok, dzięki za info w czwartek jak będę w chacie to sprawdze czy śmiga ICS z blutem
Qbazulu Opublikowano 3 Czerwca 2012 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Cześć właśnie wróciłem z weekendy, co tu taka cisza???
variocustoms Opublikowano 3 Czerwca 2012 Opublikowano 3 Czerwca 2012 burzy nie będzie bo za zimno, masakra jak na czerwiec
Qbazulu Opublikowano 3 Czerwca 2012 Opublikowano 3 Czerwca 2012 już w Poznaniu pierwszych gości z zagramanicy widziałem, chyba EURO szał się zaczyna
variocustoms Opublikowano 3 Czerwca 2012 Opublikowano 3 Czerwca 2012 w Poznaniu non stop jacyś zagraniczni są więc może to nie na Euro przyjechali ...
variocustoms Opublikowano 3 Czerwca 2012 Opublikowano 3 Czerwca 2012 dobrze, że do Poznania nie mam po co śmigać
Qbazulu Opublikowano 4 Czerwca 2012 Opublikowano 4 Czerwca 2012 nie no z flagami bagażami wymalowani i patrzą na wszystko z niedowierzaniem (chodzi o nasze drogi) to myślę że na euro przyjechali Witam
variocustoms Opublikowano 4 Czerwca 2012 Opublikowano 4 Czerwca 2012 witam, blind ten twój kumpel ze swaja to blacharzem jest? mam do lekkiego wyklepania błotnik w Mesiu i szukam dobrego fachmana, jak byś mógł mi jego komórkę na pw podesłać to będę wdzięczny ---------- Post dopisany at 22:47 ---------- Poprzedni post napisany at 10:27 ---------- siema wszystkim, co tam słychać?
Piechol Opublikowano 4 Czerwca 2012 Opublikowano 4 Czerwca 2012 u mnie nudy, miałem się uczyć do poprawki, ale robię ważniejsze rzeczy, czyli szukam nowego telefonu, pierdół do auta i rozwiązania problemu bluetootha
Piechol Opublikowano 4 Czerwca 2012 Opublikowano 4 Czerwca 2012 nie byłem u Bartka już dawno ale mówił, że już tęskni
Rekomendowane odpowiedzi