Qbazulu Opublikowano 2 Lipca 2012 Opublikowano 2 Lipca 2012 cześć słuchajcie potrzebuje na szybko kupić jak mi to mechanik wytłumaczył "koło pasowe do klimatyzacji na 6 rowków" byłbym wdzięczny za info
drosdek Opublikowano 2 Lipca 2012 Opublikowano 2 Lipca 2012 siemka... chciałbym poinformować, że już nie spotkacie klubowej A4-ki z flagą z tyłu na PGS...
Qbazulu Opublikowano 2 Lipca 2012 Opublikowano 2 Lipca 2012 rozumiem że została sprzedana, a nie skradziona?
drosdek Opublikowano 2 Lipca 2012 Opublikowano 2 Lipca 2012 Tak, na całe szczęście sprzedana a nie skradziona...
klysek Opublikowano 2 Lipca 2012 Opublikowano 2 Lipca 2012 koledzy mam taki problem ze kupilm od typa rolete do bagaznika dostalem paczke a w paczce roleta ale chyba od lady dogadalem sie ze moge oderac osobiscie i tutaj moja prosba czy ktos ma nie daleko do tego adresu os.Powstańców Warszawy 1a odebrac mi ja i wyslac bo ten mily dzentelmen chyba nawet nie wiem ze mieszka w PO
nike21 Opublikowano 2 Lipca 2012 Opublikowano 2 Lipca 2012 hehe, moje stare osiedle mogę podjechać odebrać tylko daj namiar.
blind1 Opublikowano 2 Lipca 2012 Opublikowano 2 Lipca 2012 z wieczorka ---------- Post dopisany at 21:26 ---------- Poprzedni post napisany at 21:24 ---------- nie ma ktos na zbyciu lewej listwy progowej ???
klysek Opublikowano 2 Lipca 2012 Opublikowano 2 Lipca 2012 hehe, moje stare osiedle mogę podjechać odebrać tylko daj namiar. jutro sie do ciebie odezwe bo teraz ten baran nie odbiera ode mnie telefonu czuje ze znim bedzie grubsza jazda
danielo Opublikowano 2 Lipca 2012 Opublikowano 2 Lipca 2012 hehe, moje stare osiedle mogę podjechać odebrać tylko daj namiar. jutro sie do ciebie odezwe bo teraz ten baran nie odbiera ode mnie telefonu czuje ze znim bedzie grubsza jazda Wiesz co się robi z takimi typami?Jak sprzedaje coś na Alledrogo to zamawiasz u niego jakieś durne rzeczy na fikcyjne nieznane adresy aby koszty wysyłki były dość drogie i jak wrócą do nigo z powrotem to może zmądrzeje.
Qbazulu Opublikowano 2 Lipca 2012 Opublikowano 2 Lipca 2012 hehe, moje stare osiedle mogę podjechać odebrać tylko daj namiar. jutro sie do ciebie odezwe bo teraz ten baran nie odbiera ode mnie telefonu czuje ze znim bedzie grubsza jazda to wtedy dacie mi znać
nike21 Opublikowano 2 Lipca 2012 Opublikowano 2 Lipca 2012 tak zmienając trochę temat to ja tez koło wież na sobka jeżdżę codziennie ok 8:wink:
klysek Opublikowano 2 Lipca 2012 Opublikowano 2 Lipca 2012 hehe, moje stare osiedle mogę podjechać odebrać tylko daj namiar. jutro sie do ciebie odezwe bo teraz ten baran nie odbiera ode mnie telefonu czuje ze znim bedzie grubsza jazda Wiesz co się robi z takimi typami?Jak sprzedaje coś na Alledrogo to zamawiasz u niego jakieś durne rzeczy na fikcyjne nieznane adresy aby koszty wysyłki były dość drogie i jak wrócą do nigo z powrotem to może zmądrzeje. wszytsko by bylo fajnie tylko ze zakupilem temat z tablicy i ufałem czlowiekowi na gebe i teraz szopka wyszla niepotrzebnie
Qbazulu Opublikowano 2 Lipca 2012 Opublikowano 2 Lipca 2012 a ja może powtórzę potrzebuje kupić pilnie koło pasowe do klimy do mojego wózka ma ktoś nowe i chce sprzedać, wiecie coś znacie kogoś, czekam na info, najlepiej do jutra do 12:00
variocustoms Opublikowano 2 Lipca 2012 Opublikowano 2 Lipca 2012 Poszukaj w Inter Cars, ew. Napisz do Musashiego albo Bart-s'a może mają inne koncepcje
Qbazulu Opublikowano 2 Lipca 2012 Opublikowano 2 Lipca 2012 dzięki VARIO myślałem o nich dziś ale jakoś czasu zabrakło, może jutro znajdę więcej czasu
slo Opublikowano 2 Lipca 2012 Opublikowano 2 Lipca 2012 Slo byłeś na GT Polonia? nie, nie mogłem niestety być na tej imprezie ..
Rekomendowane odpowiedzi