Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

doberek :hi:, zaraz smigam do pl :banan:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

cześć :hi:

a ja zaraz na rower trasa 79 km

Opublikowano
Dobry Wiczór ;)

Witam wszystkich klubowiczów :) Daaawno nie zaglądałem :) Ale tak to jest jak człowiek zalatany i wogóle a jak już jakiś problem to trzeba sie skonsultowac z fachowcami z klubu i tak własnie robie :)

Mam pytanko czy ktoś z Was miał do czynienia z bagaznikiem na rowery?? Jeśli tak to jaki polecacie najlepiej?? Dodam że nie mam haka oraz relingów dachowych..;/(niestety) czy jest jakas inna opcja bagaznika?? ogolnie zielony jestem w temacie a rowerki chce zabrać na wakacje...Z góry dzięks za pomoc ;) Wogóle to w końcu sie musze wybrać na spota :) pewnie znowu nowa ekipa :) jest :) Pozdro ;)

:bry: Co do firmy to tylko THULE,solidne wykonanie i pewne podczas jazdy,a to że niemasz relingów nie przeszadza.Kup uchwyty które się zaczepia nie za relingi tylko bezpośrednio do krawędzi dachu,i sprawa rozwiązana.:wink:

Opublikowano

W Jastrzebiej Gorze jestem

Opublikowano
:hi: Ja z córką zrobilem 18 km, tyłka nie czuję bo miałem 2 lata przerwy od roweru
Opublikowano

a macie jakieś rowerki na sprzedaż? przyjąłbym ze dwa :banan:

Opublikowano

Mam dziecięcy na 5-6 lat Cross Grand w super stanie za 200 pln

Opublikowano

1. rower sprzedany jakiś czas temu ;)

2. bagażnik mam dachowy - wada ... niewiasta na pewno nie da rady zamontować rowerów - mogę zapytać kumpla c jeszcze jeden uchwyt .. za ok 50-70PLN Thule ale ten starszy - taki prosty)

3. spalanie z 3ma rami, trasa 400km (200km po A2) wzrasta o blisko 1l ... prędkości 130-150

4. montowane na klapie - w zależności jak dużo będziesz je woził, ale znajomy rowerzysta czyta sporo na forach i podobno potrafi się klapa/zawiasy luzować, ale łątwiej włożyć rower

5. towane na hak - nie mam pojęcia

6. w dwóch osattnich - pamiętaj, ze musisz dorobić tablicę - widzialem też ręcznie pisane, ale nie w co na to policja

---------- Post dopisany at 21:58 ---------- Poprzedni post napisany at 21:54 ----------

:hi: Ja z córką zrobilem 18 km, tyłka nie czuję bo miałem 2 lata przerwy od roweru

ja dzisiaj zrobiłem tylko 10km .. z obydwoma laskami ;) , tylko że ja biegłem .. ale młodsza się trochę zmęczyła i odpuściłem kolejne km ...

Opublikowano

A ja nadal poszukuje ISOFIX-a?

Opublikowano

ja podziwiam młodszą córkę, że dała radę bez marudzenia tyle przejechać, zapowiedziałem jej już na następną wycieczkę 25 km i nie protestowała

bagażnik montowany na hak chyba jest najlepszy, swoją drogą ja nie mam problemu, na pakę wchodzi spokojnie 4-6 rowerów :whistling:

Opublikowano

Smutno smutno.. młodego auto trzeba sprzedać :( Ktoś nie chce może A3? :)

Opublikowano
Mam dziecięcy na 5-6 lat Cross Grand w super stanie za 200 pln

no to chyba się nie zmieszczę :wink:

---------- Post dopisany at 21:27 ---------- Poprzedni post napisany at 21:25 ----------

Smutno smutno.. młodego auto trzeba sprzedać :( Ktoś nie chce może A3? :)

a jakieś szczegóły tej A3?

Opublikowano

:hi:

---------- Post dopisany at 22:48 ---------- Poprzedni post napisany at 22:47 ----------

Bartasie co z ta sroda?

Opublikowano

zobaczymy jaka będzie pogoda, na 100 % zawitam u Jarka żeby pogadać z Tobą a co z flaszką to się okaże na miejscu

Opublikowano
zobaczymy jaka będzie pogoda, na 100 % zawitam u Jarka żeby pogadać z Tobą a co z flaszką to się okaże na miejscu

o flaszke to ty sie nie martw :decayed:

Opublikowano

A3 2009, 1.4 tfsi, 125 koni, 37 000 przebiegu, serwisowana w aso, z niemiec, pare bajerów typu kolorowy komputer, podgrzewane przednie fotele, spłaszczona kierownica u dołu, skórzana, felgi oryginalne od audi 17".. 60 000 pln

nie wiem, czy link do allegro wolno ?

Opublikowano

nie wolno :whistling:

---------- Post dopisany at 23:46 ---------- Poprzedni post napisany at 23:41 ----------

no chyba, że na PW zainteresowanemu wyślesz

Opublikowano

doberek z rana :hi:

Opublikowano

Audi_czkę znalazłem na allegro czarna 62 500 na PO, ładna

Opublikowano

cze

Kuba zmieniłeś już olej ?